[Çözüldü] Bilgisayar 'a Gidemiyorum / Program Files ya da Benzeri Klasör Nerede ?

Başlatan AlperenUtlu, 14 Temmuz 2012 - 10:10:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlperenUtlu

Arkadaşlar PES 2012 'yi Wine ile kurdum. ....... ama oyunun kurulu olduğu klasörü bulamıyorum. Ubuntu 'yu kuralı 2-3 gün oldu. Yani daha acemiyim. PES 2012 'yi C:/ 'ye kurdum. Programların kurulduğu klasör nerede ? Yardımcı olursanız çok makbule geçer. :D

hckr

Super(Başlat) tuşuna basıp browse yazdığınız zaman Browse C: Drive gelecek ona tıklayıp açın program files gözükecektir.Yalnız her zamanki gibi oyunu satın almanızı ve korsan kullanmamanızı tavsiye ediyorum.Bu hem yasal bir suçtur,hem de ahlakî açıdan da önemli bir suçtur.

furkankalkan

~/.wine/ dizini altına bakabilirsiniz. İşin ahlaki yönü yine size kalmış bişey fakat teknik yönden baktığımızda crack programı ve/veya crackli program wine ile düzgün çalışmayabilir. Bu durumda maalesef forumdan yardım alamazsınız.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

AlperenUtlu

Alıntı yapılan: hckr - 14 Temmuz 2012 - 10:20:10
Super(Başlat) tuşuna basıp browse yazdığınız zaman Browse C: Drive gelecek ona tıklayıp açın program files gözükecektir.Yalnız her zamanki gibi oyunu satın almanızı ve korsan kullanmamanızı tavsiye ediyorum.Bu hem yasal bir suçtur,hem de ahlakî açıdan da önemli bir suçtur.

Sağol kardeşim. PES 2013 çıkınca orjinal almayı düşünüyorum. Videoları süper görünüyor. Online oynamak istiyorum.

Alıntı yapılan: dewilman - 14 Temmuz 2012 - 10:22:07
~/.wine/ dizini altına bakabilirsiniz.

Sende sağol. Problem çözüldü. :)

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST