Apache2, VirualHost ve SSL

Başlatan BYK, 04 Aralık 2008 - 16:06:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BYK

Merhaba,

Forumda araştırdım ancak self-signed SSL sertifikaları ve Apache'de Virtual Host'larla birlikte kullanımıyla iligli bir yazı göremedim. Bu sebeple yakın zamanda kişisel tecrübeme dayanarak yazmış olduğum bir blog yazımı paylaşmak istedim, umarım faydalı olur.

http://madbyk.blogspot.com/2008/11/apache2-virualhost-ve-ssl.html

engiverson

Çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler  :)

heartsmagic

Yazı için eline sağlık. Bir de foruma ve/veya wikiye kazandırabilirsek harika olur. Forumda olursa sabitleriz bile. Bu şekilde bağlantı vermenin hiçbir sakıncası yok elbette ancak forumda bir [Nasıl] belgesi olarak durması çok daha verimli olur. O başlığa da yine günlüğünün bağlantısını verebilirsin. Sunucu konusunda zaten kısıtlı belgelere sahibiz, en büyük eksikliklerimizden biri bu.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

BYK

Açıkçası direk bağlantı vermemin sebebi yazının direk blog için yazılmış olmasından kaynaklanan bazı göndermeleri kopyala yapıştırla anlamsızlaştırması. Yakın zamanda vakit bulduğumda biraz değiştirip buraya özel hale getiririm. Wiki mi daha uygun olur konu olması mı? Sanırım wiki yeni, orası bana daha uygun bir yer gibi geldi bu tarz yazılar için.

heartsmagic

Wiki yeni ve aslında pek müracaat olmuyor. Sen foruma geç, oraya bir şekilde aktarırız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

DarkDance

dostum yazındaki gibi uyguladım ancak Trac'e ssl ile baglanamıyorum yardımcı olabilir misin ?
MacBook Air