[Çözüldü] Firefox'ta web sayfaları çok ağır açılıyor

Başlatan akgngr, 28 Haziran 2012 - 22:34:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akgngr

Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma Ubuntu 12.04 beta2 yi ilk kurulum yaptıydım güncellemelerle *kararlı versiyona güncelledim. Şimdi ilk ubuntuyu kurduğumda firefox çok iyi çalışıyordu web sayfalarına hızlı olmasada rahat bir şekilde giriyordu. Daha sonra firefox'un beta kanalından beta sürümlerini denemeye başladım betalarında hızları iyi di ama ubuntu da bazı güncellemelerden sonra firefox ta nete girememeye başladım ben de beta olan sürümlerini kaldırdım yerine *kararlı versiyonunu kurdum ama sorunum yinede devam etmekte firefoxta nete giremiyorum. Çok geç açıyor sayfaları.... Bu konuda nasıl bir yol izlersem tekrardan firefoxuma hız katabilirim.

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

heartsmagic

Firefox'u kapat, ardından:

mv ~/.mozilla ~/.mozilla.yedek

komutunu uygula. Sonra Firefox'u açıp bir dene.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

akgngr

Alıntı yapılan: heartsmagic - 29 Haziran 2012 - 00:18:12
Firefox'u kapat, ardından:

mv ~/.mozilla ~/.mozilla.yedek

komutunu uygula. Sonra Firefox'u açıp bir dene.

Teşekkür ederim işe yaradı. Neden firefox'um bu kadar ağırlaşmış olabilir?

bytan

Yedeklediğin dizinde okuduğu dosyalar, çerçöp çerezler vb ile kullanıcı dizini ve tarayıcı yapılandırmasından kaynaklanan herhangi bir neden olabilir. Tarayıcıyı tamamen kaldırıp tekrar kurmak yerine, ilk iş olarak bu dizini yedekleyerek kullanımla meydana gelen tüm izlerden arındırarak tarayıcıyı yeniden kontrol etme imkanın var.

Etiketleyerek kapatalım.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST