Bluetooth mouse tanitim hatasi

Başlatan intorka, 23 Ağustos 2008 - 21:53:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

intorka

Selam Arkadaslar
Logitech blue tooth mouse kullaniyorum, ama ubuntu'da tanitamiyorum. Goruyor ama connect dedigimiz zaman asagidaki gibi bir hata veriyor
Ubuntuda yeniyim yardimci olursaniz sevinirim

Couldn't display "obex://[00:07:61:49:D4:69]/".

Error: Host down
Please select another viewer and try again.

:-)

Saygilarimla...

ebubekirs

bu sorun https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/bluez-utils/+bug/148712 adresinde bug olarak raporlanmış. Yazılara göre bir önceki sürümde çözüm olmasına karşın Hardy sürümünde henüz çözüme ulaşılamamış.
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

rmn

Bunu da dene.

Bluetooth simgesi -> Preferences -> Servisces -> Input service(running i işaretle) -> Input devices(Add) -> Fareyi seç -> bağlan.

eromess

Kendimin açtığı daha önce bir konu olmasına rağmen logitech ile ilgili konnuyu görünce bakayım dedim. Bluetooth ile ilgili  sorunlarımın cogalmasi üzerine ve artık bluetooth kullanmayı biraktım ubuntu da, çünkü forumlarda yazan herşeyi denememe rağmen bir türlü halledemedim şu bluetooth olayını. Gutsy de hiçbir sorun yaşamazken hardy de sorun olmaya devam ediyor.
1.Cep telefonum laptopumu görüyor fakat bağlanamıyor.(latoptan dosya atabiliyorum fakat cepten atamıyorum) -bu konuda vfs-obexftp ve input divece gibi seceneleride denedim..
2.Dahili bluetooth lu logitech mouse calışmıyor. Yine görülmesine rağmen bağlanamıyor.

Ve bir öneride bulunmak istiyorum; bluetooth ile konuları bir başlık altında toplayabilir miyiz acaba?