E17 Masaüstü güncelleştirme de hata!

Başlatan ihtiyar said, 22 Eylül 2008 - 07:46:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihtiyar said

Alıntı YapE: /var/cache/apt/archives/e17_0.16.999.043+cvs20080920-0hardy2_i386.deb: trying to overwrite `/usr/lib/enlightenment/modules/mixer/e-module-mixer.edj', which is also in package emodule-mixer

Pakette mi bir hata var yoksa ben mi yanlış yapıyorum bir şeyi?

FeNDeR

Ben de diyordum ki bu sorun sadece bende mi var... Dün epey uğraştım ama çözemedim. Sonunda E17'yi kaldırıp baştan kurdum. e17, e17-dbg ve e17-dev'i kaldırdım. Onlarla birlikte birkaç paket daha kaldırdım sanıyorum. Kurunca yine aynı hatayı veriyor ama aldırmadan devam edin. Kuruluyor ancak modüllerden bir tanesinde problem çıktı bende. Mixer gagdet'ında ses kartı görünmüyor. Ama seste bir sorun yok. Sadece orada öyle görünüyor. Böyle birkaç yan etki oldu ama işlevsel bir sıkıntı yok.

ihtiyar said

Normalde Gnome masaüstü kullanıyorum ama ekstradan kurmuştum E17'yi. Güncellemede problem çıkarttı bugün. Çözmeye çalıştım. Olmayınca, bende e17, e17-dbg ve e17-dev'i kaldırdım. Eğer düzeldiğini haber alırsam yüklerim tekrar.

WarGasm

problem ciktiginda sources.list deki enlightenment ile ilgili satiri silip
sudo apt-get -f install komutu ile enlightenment i kaldirabiliyorsunuz. Dun gece bende de problem cikardi kaldirmak durumunda kaldim. Aslinda en sevdigim masaustu yoneticisi ama stabilite de onemli..