ubuntu 'da sıstem gerı yukleme varmı ?

Başlatan karatay, 08 Haziran 2012 - 22:03:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karatay

selamun aleykum arkadaslar. Cumleten hayırlı aksamlar.
Yaklasık 2-3 ay kadardır lınux kullanıyorum. Wındows u komple kaldırdım.
Az evvel flash bellek yerıne yedek kısmını bıcımlendırdım. Icınde onemlı yazılar, makaleler, dersler vs. Vardı. Acaba ubuntuda wındowstakı gıbı sıstem gerı yukleme gıbı bısey varmı ? Cunku benım o sılınenlerı gerı getırmem lazım. 2 hafta sonra semıner baslıyo.
Kullandıgım surum : 10.04 Lucid.
Arkadaslar bu arada ınternet baglantım yok. Telefondan gırıyorum, yardımcı olursanız sevınırım.

furkankalkan

Formatlanan bölümü daha sonra kullamadıysanız testdisk kullanabilirsiniz.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

if

@karatay, aleykümselam.

Sistem geri yükleme yapabileceğiniz yollar var ama şu aşamada işe yaramaz. @dewilman'ın dediği gibi TestDisk ya da Photorec uygulamaları ile bilgileri kurtarabilirsiniz. Forumda veri kurtarma yazarak arama yapınız ve çıkan konuları okuyunuz. Anlamadığınız noktalarda yardımcı oluruz.

karatay

Alıntı yapılan: dewilman - 08 Haziran 2012 - 22:05:56
Formatlanan bölümü daha sonra kullamadıysanız testdisk kullanabilirsiniz.
vallahı kardesım baya bı kurcaladım. Bazı dosyaların yedegı vardı elımde onları bastan aktardım ama yenı dosyaların yedegını almadıgım ıcın oyle kaldılar. Sonuc olarak bı ısık varmı acaba ? Sılınen dıger dosyaları kurtara bılırmıyız ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Haziran 2012 - 22:18:20

Alıntı yapılan: if - 08 Haziran 2012 - 22:10:44
@karatay, aleykümselam.

Sistem geri yükleme yapabileceğiniz yollar var ama şu aşamada işe yaramaz. @dewilman'ın dediği gibi TestDisk ya da Photorec uygulamaları ile bilgileri kurtarabilirsiniz. Forumda veri kurtarma yazarak arama yapınız ve çıkan konuları okuyunuz. Anlamadığınız noktalarda yardımcı oluruz.
anladım kardesım. Tesekkur ederım. Hemen bakıyorum.