[Çözüldü] Ccleaner & Notepad++ Tarzı Program

Başlatan Ketum, 21 Mayıs 2012 - 23:32:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ketum

Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Forumda arama yaptım ancak net olarak * bir şey söylenmediğinden emin olmak istedim. Bu iki programın alternatifinin Ubuntu'daki karşılığı veya tavsiye edeceğiniz programlar nelerdir? (Acemiyim :P)

heartsmagic

Forumda arama yapabilirsin. Sağ üst köşede arama bölümü mevcut.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Heisenberg

Not pad için "Geany"  süper bişey yazdığın kodları felan otomatik atıyor ms. için olanıda var, ccleaner için bleachbit hemen hemen aynı mantıkla çalışıyor.
ALLES WAR DIE SEKTE !

empax

Notepad++ için Gedit önerilebilir(zaten Ubuntu ile beraber geliyor), eklentileriyle beraber ihtiyacınıza göre(otomatik tamamlama vs.) geliştirebilirsiniz.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

dimetokavi

Ccleaner uygulmasını ile aynı mantıkta olan "Bleachbit" isimli uygulama var; Ama "Ubuntu-Tweak" ile de temizlik yapabilrsiniz. "Notepad++" için ise (arkadaşların tavsiye ettiği gibi) "Geany" elbette, (eklentileriyle) "Gedit" ve (benim tavsiyem) yeni bir uygulama olan "Scratch". Scratch hakkında bilgi için bakınız; http://elementaryos.org/journal/scratch-11-out

Kolay gelsin.

Ketum

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak Ubuntu-Tweak için sistemin çökmesine sebep olabildiğini okumuştum. Var mı böyle birşey?

heartsmagic

Nereden duymuştun onu? Biz henüz görmedik öyle bir şey. Ayrıca sistem çökmesi büyük bir tabirdir bizim tarafta :)

Sherlock Holmes

Çökme değilde, Tweak'in ilk sürümlerinde kullanılan çekirdeği kaldırma işleminde bulunacaktı,
"temizle" demiş olsaydım,
bir sonraki açılışta, hiç iyi olmayacaktı..,)
Güncel sürümde bu tip durumlar kalmadı tabi.

Ketum

@Heisenberg @empax @dimetokavi @Sherlock Holmes
Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

heartsmagic