Windows'taki Aygıt Yöneticisi

Başlatan ihsann, 13 Aralık 2014 - 22:16:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsann

Başlık saçma olmuş olabilir ama anlatmaya çalıştığım olay tam olarak bu. Dell marka laptop kullanıyorum ve laptopun wifi bağlantısında sık sık kopmalar oluyor. Ben bunu windowsta aygıt yöneticisinden wifi bağdaştırıcısı ayarlarına girip 802.11b ayarlarıyla oynayarak daha doğrusu modu değiştirerek hallediyordum. Aynı işlemi ubuntuda da yapmak istiyorum nasıl bir yöntem izleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

neynefes

Alıntı yapılan: ihsann - 13 Aralık 2014 - 22:16:51
Başlık saçma olmuş olabilir ama anlatmaya çalıştığım olay tam olarak bu. Dell marka laptop kullanıyorum ve laptopun wifi bağlantısında sık sık kopmalar oluyor. Ben bunu windowsta aygıt yöneticisinden wifi bağdaştırıcısı ayarlarına girip 802.11b ayarlarıyla oynayarak daha doğrusu modu değiştirerek hallediyordum. Aynı işlemi ubuntuda da yapmak istiyorum nasıl bir yöntem izleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Mode olarak neyi değiştiriyordunuz?

meda

Yazılım merkezinden Wicd uygulamasını kurarak bağlantı ayarlarını yönetebilirsiniz.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"