[Nasıl] Plymouth temasını değiştirmek.

Başlatan rick, 17 Eylül 2010 - 22:06:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alquirel

Alıntı yapılan: heartsmagic - 23 Kasım 2010 - 18:47:14
Alıntı yapılan: alquirel - 23 Kasım 2010 - 16:37:20
Burg'u oluşturmak yapılandırmak da çok zahmetli iş be :)
5-10 saniyelik görüntü için değmez diye düşünüp tembellik ediyorum yani açıkçası. Hani bi tabir vardır "cost-effective" diye. ;)

Yo, senin anlatımınla gayet kolay Burg kurmak ve kullanmak :) Açıkçası ben fazladan bir şey yapmadım Burg için, bu sade anlatım gayet iş görmekte bence.
Ayrıca şunu da ekleyeyim, ben sorun yaşadıktan sonra problemi çözdüm. Plymouth için Grub'a ne yapmak gerekiyorsa Burg'a da onu yapmak yeterli oluyor. Hani bir önceki iletimde söyleyeyim dedim, benim gibi Plymouth'tan sonra Burg kuran varsa bu durumdan ötürüdür.

Gerçekten de iki adımda halloluyormuş. Benim aklım şunda kalmış olmalı. grub için olan önceki anlatımla grub2 üzerine kurulum yapmaya uğraştıktan sonra bu anlatımı bulup yaptığım için herhalde tüm süreci yeni anlatıma dahil edip zahmetli addetmiş olabilirim :)
Hakkını yemişim yani.
Bu arada burg çözünürlüğü ile plymouth çözünürlüğü bende aynı olduğu için olsa gerek, şuan ikisini de sorunsuz kullanabiliyorum.

heartsmagic

Ben Plymouth için ufak bir düzenleme yapmıştım Grub üzerinde, aynısını Burg için yaptım sadece :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

osmancık

bende siyah ekran görünüyor hiçbirşey çıkmıyor ne yapabilirm?
.                .-.
         .-'``(|||)
      ,`\ \    `-`.
     /   \ '``-.   `
   .-.  ,       `___:
  (::: ) :        ___     UBUNTU
   `-`  `       ,   :
     \   / ,..-`   ,
      `./ /    .-.`
         `-..-(   )
                `-`

sema

Anlatımın ilk iletisini mi uyguladınız ve sorunsuz mu yapıldı işlemler? Ne yaptığınız ile ilgili bilgiler verirseniz daha faydalı olabilir.
susema

osmancık

sudo update-alternatives --config default.plymouth
ile temayı seçip
sudo update-initramfs -u
komutunu çalıştırıyorum.
Sadece sonunda -text olan kurduğum paketlerdeki temalar çalışıyor. Diğer grafiksel olanları göstermiyor. Açılış sırasında siyah bir ekran çıkıyor sadece.
.                .-.
         .-'``(|||)
      ,`\ \    `-`.
     /   \ '``-.   `
   .-.  ,       `___:
  (::: ) :        ___     UBUNTU
   `-`  `       ,   :
     \   / ,..-`   ,
      `./ /    .-.`
         `-..-(   )
                `-`

laser1999

Tam istediğim gibi oldu. :D :D :D :D :D :D :D
Temaları synaptic paket yöneticisinden''playmouth'' diye aratarak buldum

bazoka

Plymouth temasını dediğiniz doğrultuda değiştirdim. teşekkürler. fakat (normal logoda da öyleydi) tema çok geç açılıyor. bilgisayarı açınca siyah ekranda sol üst köşede alttire işareti yanıp sönüyor, bir süre sonra sanırım çözünürlük değiştiğincn o alttire işareti küçük ve ince oluyor ama hala siyah ekran... masaüstü gelmeden önce 1 saniye önce de tema görünüyor. ve hemen masaüstüne geçiyor. bu düzeltilebilir bir durum mudur acaba?

gokhanyildiz

Hepsini geçtim kendi temamızı nasıl yapabiliriz? Hazırladığım grafikleri tema olarak kullanmak mümkün mü?