Samsung N150 Jolicloud os 1.2 ekran parlaklığı sorunu

Başlatan uguri88, 10 Ekim 2012 - 14:02:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uguri88

saygı değer forum sakinleri başlıkta belirttiğim netbook ve işletim sistemimde ekran parlaklığını ayarlayamama gibi sorunum var.Bu sorunu araştırdığımda terminalde depo eklerken daha ilk komutta hata verdi.Bu komut ve hatası:

sudo add-apt-repository ppa:voria/ppa
sudo: add-apt-repository: command not found

gibi bir sorun şimdiden bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

Ninoslayer

Bu depo sadece ubuntu ve çoğu türevi için geçerilidir. "Apt-add" komutuda sadece ubuntuda kullanılabilir. Senin kullandığın dağıtım anladığım kadarı ile ubuntu tabanlı değil. Ona göre bir depo kurman gerekebilir.

uguri88

araştırmalarıma göre sanırım bu sürüm ubuntu tabanlı

Ninoslayer

.deb paketleri yüklenebiliyormuş. Yazılım merkezi gibi bir uygulma varsa ordan eklemeyi deniyebilirmisin ?

uguri88

Alıntı yapılan: Ninoslayer - 10 Ekim 2012 - 16:29:07
.deb paketleri yüklenebiliyormuş. Yazılım merkezi gibi bir uygulma varsa ordan eklemeyi deniyebilirmisin ?
synaptic paket yöneticisi var ancak daha önce ubuntu 10.04 ile çözdüğüm sorunu bu işletimde çözemiyorum

serkanburda

Ubuntu tabanlıysa şayet şu bağlantıdan gerekli paketleri indirip kurmayı deneyebilirsin: http://ppa.launchpad.net/voria/ppa/ubuntu/pool/main/s/samsung-tools/

Ninoslayer

Forumda bu konu yine bahsi geçmişti. Bu paketlerin ubuntunun bir sürümü için güncellenmediği söylenmişti ancak bu 12.04 yoksa 12.10 mu onu hatırlayamıyorum. Bu işletim sistemi acaba ubuntunun hangi sürümüne dayanıyor?