[Çözüldü]Isınma Sorunu

Başlatan Sky, 21 Şubat 2012 - 19:50:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sky

Merhaba arkadaşlar;

Ben ubuntunun 64bit versiyonunu kurdum aşırı derecede ısınma yapıyor. sonra ekran kartının sürücüsünü indirdim ama sorun yok olmadı. 64 bit yerine 32 bit denedim yine aynı sorun devam etti ekran kartı sürücüsünü indirdim değişen bişey olmadı. Kubuntu kurmam söylendi ama yine aynı yine aynı... Ne yapmam gerekiyor..? Yardım edin lütfen. Bu durumdan dolayı fazlasıyla canım sıkılmaya başladı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Şubat 2012, 19:52:13

Bilgisayarım
Asus K53S serisi
intel core i5 2.3 GHz işlemci
nvidia geforce GT540M CUDA 1GB ekran kartı
4GB RAM
640 GB Harddisk

heartsmagic

Grafik kartın için olan sürücüleri doğru bir şekilde kurdun mu? İlgili çıktıları buraya geçer misin? (Grafik kartları bölümünde ne gibi çıktılar veriliyor görebilirsin)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

qolt45

Bu yeni donanımlardaki hybrid olayı belki sorun cıkartan sey olabilir (Ekran kartlarındaki bu hybrid durumu biraz sıkıntılı bir durum).Bu ısınma olayının ne kadar oldugu konusunda bilgi vermen lazım.Hani el degmiyor mu yada fan surekli son hız mı calısıyor ?

if

Alıntı yapılan: Sky - 21 Şubat 2012 - 21:23:22
Vallaha bunu yayınlayandan Allah razı olsun :) linux kullanmaya yeni başladım ve ubuntu 11.10 kurdum. ama bilgisayarım aşırı derecede ısınıyordu. Akademik Bilişim 2012'de tanıştığım hocalarımdan yardım istedim bu sorunu halletmek için ama bir çözüm üretemedik. Araştırırken (linux işletim sistemini kaldırmıştım artık) bu konuya ulaştım. ironhide kurduktan sonra sorunum halloldu.tekrar teşekkür ediyorum.

unutmadan benim bilgisayrım;
Asus K53SV
intel core i5 2.3 GHz işlemci
nvidia geforce GT540M CUDA 1GB ekran kartı
4GB ram
640 GB harddisk
belki bilinmesinde fayda olur diye :)

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=29186.msg385287#msg385287