Anlik Mesajlasma Yazilimi Onerisi

Başlatan Heisenberg, 21 Ocak 2012 - 02:04:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Heisenberg

üslüp biraz eleştirilecek ama bana hormail yada live uzantılı bir ms hesabı üzerinden kullanılacak ve kesinlikle görüntülü görüşme yapılmadan sadece yazışma yapılacak bir araç lazım emesene mi, amsn mi empathy mi en sorunsuzu hangisi karşı taraf sadece ms msn kullanıyor sorunsuz iletişim sağlayabileceğimiz araç hangisi. acil olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
ALLES WAR DIE SEKTE !

cagriemer

@Heisenberg iletinizi ilgili bolume tasidim. Lutfen mesaj yazarken, ana basliklara dikkat ediniz.

Benim tavsiyem pidgin.

Heisenberg

sayın cagriemir benim anlamdığım şimdi ben bir gruba üye oldum ancak sohbete geçemiyorum gurubun mantığı bu mu sadece e-posta mı geliyor yoksa anlık iletişim sağlanmıyor mu yok sağlanıyorda amsn yahut empaty mi desteklemiyor. teşekkürler.
ALLES WAR DIE SEKTE !

cagriemer

Anlik mesajlasma ozelligi var mi yok mu onu grubun destegini verenlere sormaniz gerekiyor. Ne yazik ki ben bilemiyorum. Eger destek varsa ve siz elinizdeki yazilimlarla sonuc alamiyorsaniz, yazilim sorunlari bolumune sorununuzu aciklayan bir baslik acabilirsiniz.

eribol

e-posta grubu adı üstünde e-posta grubudur. Böyle bir grubun üyeleri sanmıyorum ki sohbet amaçlı e-posta grubu kursunlar, irc varken. Zaten mümkün olduğunu da sanmıyorum. İlla bir grup ile sohbet edilecekse irc sunucuları var bunun için.

alquirel

if

Alıntı Yap2- Bir süre forumda bulunduktan sonra yardım istediğiniz bir konuda ilk önce arama yapın, arama yapmak için sağ üst köşedeki Google site içi arama motorunu kullanabilirsiniz.
Alıntı Yap8- Konu başlığında ve konu içerisinde mümkün olduğunca imla kurallarına uymaya çalışın ve Türkçe karakter kullanın. İngilizce klavye kullanıyor olsanız bile yazım konusunda dikkatli olun.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=6989.0

Alıntı yapılan: alquirel - 21 Ocak 2012 - 11:55:35
Ayrıca bu konuda açılmış bir başlığımız mevcut.
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=1634.0

Konuyu kilitliyorum.