[Çözüldü] indicator-cpufreq çalışmıyor.

Başlatan Chantre, 12 Kasım 2011 - 20:44:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chantre

indicator-cpufreq yükledim ancak çalışmıyor. Ubuntu 11.102u bir önceki kuruşumda çalışıyordu. Şimdi çalışmadı. Konsoldan çalıştırmaya çalıştığımda hiç bir şey olmuyor. Ne yapabilirim acaba? Teşekkürler

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Kasım 2011 - 21:26:49

Sorunu buldum. İkon temasından kaynaklanıyormuş. cpı-freq sadece Ubuntu-mono-dark/light'da görünüyor. Bende adwaita seçiliydi. Çok ilginçmiş :)

Şimdi diğer temalara nasıl ekleyebileceğime bakabildim.
When you play the game of thrones, you win or you die!

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Chantre

Çözüldü diyemem. Ubuntu-mono-dark/light harici ikon temalarında panele eklenmiyor. Sorun çözülmedi değişti diyelim. Yoksa ben Çözüldü'yü ekliyorum kendim :)

if

@Chantre, gsettings get com.canonical.Unity.Panel systray-whitelist
indicator-cpufreq
ne döndürüyor?

Chantre

gsettings get com.canonical.Unity.Panel systray-whitelist
çıktısı:
Alıntı Yap['JavaEmbeddedFrame', 'Wine', 'scp-dbus-service', 'Update-notifier', 'google-chrome']

indicator-cpufreq komutunu verdiğimde çıktı vermiyor. eğer ubuntu-mono ikon temasını kullanıyorsam panele yerleşiyor. kullanmıyorsam yerleşmiyor. yani bi şekilde ubuntu-mono'lardaki cpufreq indicator iknonunu diğerlerine atmam gerekiyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Ocak 2012 - 14:02:26

evet. size yazarken aklıma geldiği için uyguladım ve sorunum çözüldü. çözümü de yazayım tam olsun:

sudo nautilus komutuyla root olarak nautilus'u çalıştırdım.
/usr/share/icons klasörüne gittim. UbuntuStudio (örneğin) kalasörünün içine girdim. Status klasörü yoktu, oluşturdum. Status'ün içinde 22 klasörü oluşturdum. Daha sonra /usr/share/icons/ubuntu-mono-light/status/22 klasörünün içindeki indicator-cpufreq.svg dosyalarını UbuntuStudio kalasörünün altına oluşturduğum 22 klasörünün içine attım.

UbuntuStudio temasını seçtiğimde her şey düzelmişti.