yer imlerini silemiyorum

Başlatan kemanci_erdem, 16 Mayıs 2011 - 21:08:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

Bu durum biraz ilginç. Bariz bir şekilde bazılarımız sorun yaşamazken, bazılarımız yaşıyor, ben de yaşayanlar arasındayım :)
@AguilaNegra'nın söylediğinden sonra Gnome-shell ile bir deneme yapmak lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

nasilolcekbuisler

ironic

Konuyu uyandırayım :)

Unity yi daha kullanmak nasip olmadı. Sorun düzeldi mi bilmiyorum ama aşağıdaki bağlantıda özellik isteği yapılmış.

http://askubuntu.com/questions/42878/firefox-global-menu-bookmarks-no-middle-right-click
https://bugs.launchpad.net/globalmenu-extension/+bug/748850

doğuş26

Evet, Unity 11.10 için sorun devam ediyor.
Global Menu Bar eklentisini devre dışı bırakınca sorun düzeliyor.
Ancak bu da kullanım alışkanlığınızı değiştirdiği ve Unity özelliğini kapattığı için tam bir çözüm değil.
Umarım eklentide yapılacak güncellemeyle sorun giderilir.

heartsmagic

Ortak nokta global menü mü şimdi? Zamanında bulamamıştık ortak noktayı bizler. Unity kullanıp da bu sorunu yaşamayan var mı diye tekrar sorayım, tabi global menü de kullanımda olacak.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: heartsmagic - 30 Aralık 2011 - 13:59:27
Ortak nokta global menü mü şimdi? Zamanında bulamamıştık ortak noktayı bizler. Unity kullanıp da bu sorunu yaşamayan var mı diye tekrar sorayım, tabi global menü de kullanımda olacak.

Sanırım çözümü buldum.ben şu şekilde yaptım ve başarılı oldum.hem yer imleri menüsünü görememe sorunum ortadan kalktı hem yer imlerini silememe sorunum.
Solda ki büyük firefox yazısına tıklıyoruz. tercihler--menü çubuğunu tıklıyoruz.sonra görünüm--- araç çubukları---yer imleri araç çubuğu diyoruz.

ekleme:global menü devre dışı kalmayacak şartını görmedim ama.onu da şöyle yapıp deneyebilirsiniz.firefox yazısız(global)--tercihler-yer imleri araç çubuğuna tıkla.