Linux VPS üzerine Seedbox kurulumu

Başlatan ali3548, 19 Kasım 2011 - 20:32:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali3548

evet arkadaşlar öncelikle ben bu linux sistemiyle de siteyle de yeni tanıştım :)
kendim torrent merakım var ve bu sebeple seedbox kullanıyorum. Her tarafta site tavsiyeleri falan gördüm ama kendi aklıma ben neden kurmuyorum ki dedim
ve bir vps aldım(panelli) neyse orada burada arattım ubuntu 10.04 üzerine ruTorrent v3.3 kurmak için ama olmadı hep bir yerde hata verdi
kiminin yarı işleme geldim kaldım kiminin daha başlangıçta kısacası baktım ki burada linux üstadları var bir de onlara danışayım dedim :)
evet vps üzerine rutorrent v3.2 de olur kuran arkadaş varsa yardımcı olur mu, burada herkesle paylaşalım ki benim durumumda olan herkes rahatlıkla ulaşsın yardımcı olacak olan herkese şimdiden teşekkürler..

heartsmagic

Öncelikle hata veren yerleri görmeliyiz ki yorum yapabilelim. Daha önce denemiş veya kurmuş birilerini beklemen sana zaman kaybettirir, hataları buraya geçersen herkesin yorumlama şansı olur. Eğer dil sorunu yoksa şuraya bakmanı öneriyorum:

http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/MainInstall

Eğer dil sorunu varsa bir anlatım yapılmasını bekleyebilirsin. Temelde yapılacak şey bağımlılıkları kurup, rtorrent'i xmlrpc-c desteği ile derlemek.

Ayrıca sanırım transmission'ın da web desteği var bu konuda. Onu daha rahat yapacağını düşünüyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ali3548

Hocam cevabınız için çok teşekkürler. Şuan memleket dışındayım kendi pc me ulaşır ulaşmaz tekrar kurmayı deneyip hatalarıda burada paylaşacağım. ama gönlüm isterki bu işi bilen bi arkadaşımız çıkar bunu göresel olarak anlatır :) gerçi hataları göstererekte çare bulursak bende hazırlarım görsel yansı falan :) amacımızada ulaşmış oluruz böyle.

heartsmagic

Görsel anlatım şart değil, zaten bir derleme yapılacak ardından da bir iki ayar sanırım. Görsel anlatım pek yaygın değildir bizim forumda, sonuçta komut kullanılacak şeyleri görsel olarak anlatmak da çok pratik değil.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ali3548

hocam ben bi yazı buldum denedim ama olmadı sizde denermisiniz.

cagriemer

Dosyayi sunucunuza cekip calistirmanizi ardindan da ekrandaki adimlari takip etmenizi soyluyor. Ne gibi bir hata aldiniz siz?