Msn 2011 ubuntuya yüklenir mi?

Başlatan MuzziP, 11 Kasım 2010 - 12:59:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuzziP

arkadaşlar ubuntuya msn 2011 i winela kurmayı denedim olmadı kurabilen var mı yada baska şekillerde kurmak mümkün mü acaba?

serkanburda

Wine ile olmadıysa kuramazsınız. Onun yerine pidgin, amsn ya da ubuntuyla birlikte gelen empathy yazılımlarını denerseniz daha verimli olabilir sizin açınızdan.

MuzziP

wine sürümünü güncelleyerek yükleyebilirsniiz sanırım

sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.3

ile wine sürümünü güncelleyebilirsiniz..

kuleyni

Msn wine ile yüklense bile donmaların,hataların yüzünden kullanılamıyor.

Göktürk

Alıntı yapılan: kuleyni - 22 Kasım 2010 - 23:17:36
Msn wine ile yüklense bile donmaların,hataların yüzünden kullanılamıyor.

aynen çok haklısın.
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

krwlng

Arkadaşlar şuan için playonlinux içerisinden yüklenen WLM2008 harici windows live messenger wine ile çalışmıyor yada birçok sorunu beraberinde getiriyor. En iyi tavsiyemiz her zaman olduğu gibi alternatif ve açık kaynak bir yazılım kullanmanız yönünde.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

sdelican

arkadaşlar biz kapalı kaynak kodlu programlardan kaçmaya çalışmıyor muyuz? neden ısrar ediyorsunuz yok msn yok bişeyy... hadi bazı web siteleri zorunlu olarak ie kullandırıyor onu anlarız da ne bileyim yakışmıyor yani.

edit: kusra bakmayın çok eski bir konuyu hortlatmışız ama , tutamadım kendimi :s   
-Bana haysiyetli bir çay getir.
--Çay yok, sana bir haysiyet versem??