sobotta anatomi atlası

Başlatan makay, 29 Eylül 2010 - 01:17:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makay

arkadaşlar sobotta anatomi atlasının exe sini wine ile açmaya çalıştım ama sorun oluyor çalıştırmıyor acaba neden olabilir ???

heartsmagic

@makay, konuyu Wine bölümüne taşıyalım.
Uğraş verdiğin uygulamanın lütfen tam ismini ve varsa site adresini iliştir buraya.
Ayrıca olmuyor ama neden olmuyor? Ne hata veriyor, ne diyor?
http://appdb.winehq.org/
Burada arattın mı uygulamayı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

altan

merhaba ben de benzeri bir problem yaşıyorum
sobottayı internetten indirdim. exe ye tıkladığımda sobotta cd doesnt found hatası veriyor
fakat virtualbox ile kurduğumda ise cd istemeden çalışıyor
herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba?

KemalALKIN

Alıntı yapılan: altan - 16 Ekim 2011 - 13:18:34
merhaba ben de benzeri bir problem yaşıyorum
sobottayı internetten indirdim. exe ye tıkladığımda sobotta cd doesnt found hatası veriyor
fakat virtualbox ile kurduğumda ise cd istemeden çalışıyor
herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba?

exe dosyasını şu şekil açın

terminal/uçbirim/konsole açın (hangisi varsa sizde) wine yazıp boşluk bırakıp dosyayı sürükleyip bırakın ve enterlayın bize çıktıyı belirtin ek paket gerekiyorsa söyler

bu arada birde cd içeriğini resim olarak eklerseniz anlayabiliriz
www.tckemal.ist

heartsmagic

Bu uygulama lisanslı bir uygulama mıdır? CD'si mi vardır?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Aequitas

program çalışırken cd istediği için sizin de wine programında bir cdrom göstermeniz gerekiyor.. bunun için önce sobottanın cd içeriğini bir klasöre açıyoruz. sonra "Configure Wine" ı açıp "Sürücüler" sekmesinde "Ekle" seçeneğini tıklayıp yeni bir sürücü ekliyoruz. sonra aşağıdaki kısımdan "Yol" olarak açtığımız klasörü gösterip "Gelişmiş Seçenekler" den de sürücü türünü CDROM olarak ayarlayıp kaydediyoruz. artık programı açarken bununla alakalı hata mesajı almamanız gerek.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

altan

işin aslı dediğim gibi programı internetten indirdim. cd yok elimde ve dediğim gibi virtualbox ile açarken "cd istemiyor"  dediğiniz gibi konsola wine yazıp sürüklediğimde şu çıktıyı alıyorum:
nano@nano-pc:~$ wine '/home/nano/Masaüstü/333/Atlas.of.Human.Anatomy.Sobotta.v1.5/Atlas.of.Human.Anatomy.Sobotta.v1.5/SOBOTTA.EXE'
fixme:ntdll:find_reg_tz_info Can't find matching timezone information in the registry for bias -120, std (d/m/y): 30/10/2011, dlt (d/m/y): 28/03/2011
fixme:toolhelp:InterruptRegister16 (0000, 0x11cf00ba), stub.

işlerimin yoğunluğundan dolayı hemen cevap yazamadım kusura bakmayın...
bu programı kullanan bir çok kişi çözümü bulursa çok rahat edeceğinden eminim
şimdiden teşekkür ediyorum
saygılar...

Düzeltme Notu: KOmut çıktılarını kod etiketi içerisinde veriniz.

KemalALKIN

Alıntı yapılan: altan - 24 Ekim 2011 - 14:04:09
işin aslı dediğim gibi programı internetten indirdim. cd yok elimde ve dediğim gibi virtualbox ile açarken "cd istemiyor"  dediğiniz gibi konsola wine yazıp sürüklediğimde şu çıktıyı alıyorum:
nano@nano-pc:~$ wine '/home/nano/Masaüstü/333/Atlas.of.Human.Anatomy.Sobotta.v1.5/Atlas.of.Human.Anatomy.Sobotta.v1.5/SOBOTTA.EXE'
fixme:ntdll:find_reg_tz_info Can't find matching timezone information in the registry for bias -120, std (d/m/y): 30/10/2011, dlt (d/m/y): 28/03/2011
fixme:toolhelp:InterruptRegister16 (0000, 0x11cf00ba), stub.

işlerimin yoğunluğundan dolayı hemen cevap yazamadım kusura bakmayın...
bu programı kullanan bir çok kişi çözümü bulursa çok rahat edeceğinden eminim
şimdiden teşekkür ediyorum
saygılar...

Düzeltme Notu: KOmut çıktılarını kod etiketi içerisinde veriniz.

gereksinimlerini belirleyememiş wine

siz aslında virtualbox tan kullanabilirsiniz son özelliklerden sonra 3d modellemeler kasmıyormuş (oyun değil) yani haritada sorun yapmaz bence
eğer tatmin olmazsanız vmware workstation deneyin kuramazsanız bana pm atın size gerekenleri veririm :)

düzenleme: pardon saati okuyamamış öyle gösteriyor isterseniz winehq.org forumunda konu açın linkini verin baksınlar
www.tckemal.ist

Saavedro

Son sürüm wine ile (wine 1.3.xx) sobotta linux altında çalışıyor, ama arada hata verip kapanabiliyor.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

KemalALKIN

Alıntı yapılan: Saavedro - 24 Ekim 2011 - 20:48:27
Son sürüm wine ile (wine 1.3.xx) sobotta linux altında çalışıyor, ama arada hata verip kapanabiliyor.

winetricks programcığı ile paketler kurmayı deneyiniz örneğin net framework gibi
www.tckemal.ist