[Çözüldü]Mp3 aygıt sorunum

Başlatan YöneticiBey, 22 Eylül 2014 - 18:20:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YöneticiBey

Mp3'ümü biçimlendirmek için GParted yazılımını kurdum. GParted'da aygıtı ayırıp fat32 olarak biçimlendirmek istedim fakat bir hata verdi. Şimdi de aygıtım aygıtlar bölümünde gözükmüyor, sadece GParted'da gözüküyor fakat bölümle alanında "ayrılmamış !" yazıyor. Nasıl çözebilirim?

mp3'de bir yere girmek istediğimde de "disk hatası" yazıyor.

heartsmagic

Ayrılmamış mı diyor yoksa biçimlendirilmemiş alan mı diyor? Aygıtı tak, Gparted'ı aç, bağlı görünüyorsa sağ tıklayıp ayır. Ardından tekrar biçimlemeyi dene. Bu arada fat32 olduğuna emin misin dosya biçiminin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

YöneticiBey

Sağ tıkta sadece iki seçenek var, bilgi seçeneğine tıklayınca aşağıdaki pencere açılıyor. Bir de "yeni" var o da hata veriyor.

İlk başta sağ tıklayıp ayırmıştım. Aygıt türü olarak Fat32 yazıyordu, Fat32 olarak biçimlendirdim. Fakat hata verdi ve bu hale geldi.

heartsmagic

Biçimlendirilmemiş değil de ayrılmamış diyormuş, o anlaşıldı. Yeniden biçimlendirmeye çalıştığında ne oluyor? fat32 mi derken mp3 oynatıcının ne kullandığını sormuştum. fat32 mi fat16 mı? Eskiler *sanırım* fat16 kullanıyorlardı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

YöneticiBey

GParted'da Fat32 yazıyordu. Yeniden biçimlendiremiyorum, sağ menüde sadece iki seçenek var diğerleri kapalı.

Düzeltme: En soldaki + işaretinden Fat32 biçimli yeni bir bölüm oluşturdum ve o ayrılmamış yazan yer ilk haline döndü. Sorun çözülmüştür.