Ubuntu 11.04 Sorunlar

Başlatan Raskopat, 25 Eylül 2011 - 16:16:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Raskopat

Selamlar,
Ubuntu 11.04 surumunu kurdum,
Ekran kartım kurulu mu degıl mı bilmıyorum ubuntu 11.04le beraber kurulmus olabılır yada olmaya bilir hic bir fikrim yok.
Sistem>Yönetim>Ek Sürücüler' tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor.
Daha önce ubuntu 11.04 u kurmustum o zaman acılıyordu.
Neyse terminalden" sudo LC_ALL=C jockey-gtk " komutu verdigimde Ek Sürücüler penceresi açılıyor ve Paket içerikleri indirilip güncelleniyor yazıyor.devamında yeni bir pencere geliyor "Paket içerikleri indirme hatası. Lütfen ağ durumunuzu kontrol edin. Çok sayıda sürücü kullanılamayacak." Cancel dediğimde yeni pencere geliyor kullanılabilir ek sürücüler aranıyor diyor ve Ek sürücüler penceresi acılıyor ve "Bu sistemde kullanımda olan sahipli sürücü yok" diyor.
Ekran Görüntülerim:
#

#

#

Onun dışında lamp kuramadım gitti :)
Synaptic paket yoneticisinden apache2 diye aratım kurmaya calıstığımda karşılaştiğim sorun
#

Terminalden sudo apt-get install apache2 komutunu verdiğimde karşılaştiğım sorun
#

Bu 11. kez kurmuş oldugum ubuntu 11.04 daha onceden 1 kez apache kurabıldım ondada phpmyadmin kuramamıs surekli sorunlar cıkınca tekrar ubuntu kurunca cozume kavusacagımı dusundum hicte oyle olmadı sımdı apachede kuramıyorum.Bu işkencemin 4.cu gunü kasayı tekmelemeyi dusunuyorum ogrenci olmasam bu kadar sabırlı olmayabilirdim.Kaç gün daha ubuntu işkencesine katlanabılırım bılmıyorum ama bu gidiş ubuntuyla benım aramı baya açıcak sanırım.
Selam@le...

decent

@Raskopat, Türkçe kullanımına özen göster lütfen.

İki gündür forumda bir çok konuda konuşulan Türkiye sunucusu sorununu hiç okumadınız galiba ?
Yazılım kaynaklarından Almanya, Fransa vb. bir indirme adresi seçerek sistemi güncelleyiniz.
Ardından yukarıda sıraladığınız işlemleri yapınız.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=29391.msg353302#msg353302