[Çözüldü] evde internetim yok nasıl güncelleme yapabilirim.

Başlatan plar3s3, 18 Haziran 2010 - 18:01:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

plar3s3

Arkadaşlar windowstan bıktım ilk önce pardus denedim fakat kde4 sürekli hata verince internetteki araştırmalarım sonucu ubuntu kurmaya karar verip.İnternet cafeden indirdiğim ubundu 10,04 32 bit sürümünü evimde kurdum.Gayet sade ve hatasız çalışıyor.Ancak ne mp3 nede film izliyebiliyorum.ayrıca ingilizce.............
Asıl sormak istediğim evinde net olmayan arkadaşlar(benim gibi) internet cafeden nasıl paketleri bağımlılıklarıyla birlikte indirebilirler.Gerçekten çok araştırdım fakat bir türlü yapamadım.İndirdiğim paketler örneğin ati radeon hd4650 ekran kartı için paketleri indirdim fakat eksik oldukları için kuramadım.
Not internet cafede win xp yüklü
"Günümüzde, dünyadaki temel sorun, aptalların kendilerinden son derece emin, akıllıların ise devamlı şüphe içinde olmalarıdır." Bertrand Russell

plar3s3

"Günümüzde, dünyadaki temel sorun, aptalların kendilerinden son derece emin, akıllıların ise devamlı şüphe içinde olmalarıdır." Bertrand Russell

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST