ubuntu alta alma sorunu

Başlatan snakemix123, 01 Ağustos 2011 - 02:22:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snakemix123

arkadşlar interneti aşşağı aldığımda kayboluyor.tekrardan girip aynı siteyi bulmak zorunda kalıyorum.aşşağı alınca paneli gelmesi gerekmiyomu.bi yardım edin.

decent

Hoşgeldin @snakemix123,
Hangi Ubuntu sürümünü kullanıyorsun ?

ALT+TAB tuşları ile (panelde görünmeseler bile) açık olan pencelerer arası geçiş yapmayı denedin mi ?

snakemix123

şimdi denedim 27 tane mozilla açılmış :) ilk olarak ben bunun kesinlikle panelde görünmesini istiyorum.2. olarak alt+tab tuşuyla açıyorum sayfayı alta alma ve kapatma çarpı işareti görünmüyor.sürüm 10.10 du az önce 11.04 e yükselttim.

decent

Eğer açık pencereleri Unity yan panelden göremiyorsan Avant veya GLX-dock gibi bir uygulama yükleyebilirsin.
Alternatif olarak klasik oturum açarak 10.10 sürümünde olduğu gibi kullanmaya devam edebilirsin.
Kısacası yeterince seçeneğimiz var.

snakemix123

ben tek panel kullanıyorum.oda altta.ondada açtığım şeyler görünmüyor.bu programları nerden bulurum

decent

Şu andaki masaüstünü resim olarak buraya alır mısın?

snakemix123

mlsf :( pardusta ekran görüntüsü alma biliyodum ama bunda bulamadım ...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Ağustos 2011 - 02:56:05

alt+tab la bunu yaparım da birkaç sorunum daha var.ilk olarak yeni paketler yüklüyorum ve her brinde parola soruyo kapatmam lazım.
2. olarak açılış ve kapanış yavaş ve bekleme modunu bulamadım :)

decent

"Print Screen" tuşuna basarak da ekran görüntüsü alabilirsin.

Klasik oturum açmak için resimdeki seçimi yapabilirsin:

snakemix123

peki son 1 soru.bu yeni yazılımlar yükklüyorum.onlar nerde :) bulamıyorum

decent

mcyegen

yeni ubuntu masaüstünden dolayı mı bilmiyorum ama ben hiç alışamadım ona klasik masaüstünü kullanıyorum, tavsiye ederim kullanım açısından daha rahat klasik masaüstü :)
Hello World!

zeitgeist

@snakemix123

Eğer doğru anladıysam alt panele sağ fare tuşu> uygulama ekle> pencere yöneticisi.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles