Google Chrome-Chromium diyaloglarında tamam neden sağda?

Başlatan GAREZ, 30 Ağustos 2010 - 01:29:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GAREZ

Google Chrome-Chromium diyaloglarında tamam neden sağda? Windows versiyonunda ( Windows ile çalışırken... ) tamam/evet gibi seçenek solda ubuntu içinde niye sağda? sola almak mümkün mü?

canosayan

ona bakarsanız seçenekler menüsüde genelde araçlar yerine düzen menüsünde.
Takılmayın böyle şeylere.
Chmod bizim işimiz.

GAREZ

takılmıyacak gibi değil ki... gmail çöpü boşaltacağım tamam sağda ( Windows'ta iptal seçeneği...) ilgili seçeneğin ayarıda yok? ve bu tüm tarayıcılarda var gibi... ubuntu sağlak Windows solak mı ne? Windows kullanmak istemiyorum o sanal sürücü olarak duruyor...  ( Pardus 2009.2 ile Google Chromium içinde aynı? )

confickerbelasi

agritux

confickerbelasi

xp dışında windows kuramıyor notebook msi vr601-049 dvd-rw'si bozuldu usb flash bellek ile ve usb dvd ile kuramadı external(harici yada nedersen) recovery dvd'si çalışmadığı için vede 7 kurulmadığı için zor sadece pardus,ubuntu,linux mint kuruluyor onun bilgisayarına...

agritux

İnternette biraz araştırırsanız flash belleği cd rom olarak göstermek gibi bir şey vardı. Ama geri dönüşü yoktu. Usb ye taktığınız andan itibaren artık o üzerine yazılabilir bir r-wr dvd haline geliyordu. Benim çok işime yaramıştı. 2gb bir usb belleği o hale getirmiştim. Belki işinize yarar. Dikkat edin. Usb den kurulumdan bahsetmiyorum. Flash belleği cd rom olarak bilgisayara yutturmaktan bahsediyorum. İşletim sistemine değil bilgisayara :D

confickerbelasi

beceremez ağzına geleni sayar en iyisi onu kendi halinde bırakmak olur.