[Çözüldü] Xubuntu docky kullanımı-compositing etkinleştirme

Başlatan iceboy, 12 Mart 2011 - 18:22:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceboy

xubuntu compositing ayarlarını etkinleştirmem gerekiyor,docky çalışmıyor düzgün olarak etkinleştirmeden,fakat internette yaptığım aramalarda gnome için anladımlar var,uyarlamaya çalıştım xubuntuya fakat olmadı...

gconf-editor komutunu xconf-editor olarak verdim,işe yaramadı...

ayarları kurcaladım fakat bulamadım...

yardım edermisiniz..xubuntu da compositing ayarlarını yada compositing i nasıl etkinleştirebilirim..
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

eribol

Compiz ve fusion icon yükleyin ve fusion-icon'u çalıştırın. Tepsiye yerleşecektir. Oradan compizi ve doğal olarak compositing'i etkinleştirebilirsiniz.

iceboy

teşekkürler,ben bunu bir program değil de bir sistem özelliği sanıyordum..
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

eribol

Aslında komutla da composite özelliği aktifleştirilebilir ama komutu hatırlamıyorum :) O yüzden bildiğim basit yolu gösterdim.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

iceboy

Hortlatmak gibi olacak başlığı ama,sorulan bir sorunun havada kalmasını istemiyorum.Evet bu hatayı aldığım günlerde eribol'un verdiği tavsiye işe yaramıştı.Yani başlık kapatılabilir