Ubuntuyu çökerttim lütfen yardım ..

Başlatan osmanatasoy, 31 Mart 2011 - 20:56:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osmanatasoy

Arkadaşlar geçenlerde ubuntu kurmaya karar verdim.ve wubi ile ubuntuyu d sürücüsüne kurdum ubuntuyu çok beğendim ve tamamen windowsu unuttum sonra şu windowsu sileyim ve ubuntuda harddiskimi rahat rahat kullanayım dedim sonra windowsun yüklü olduğu sürücüyü biçimlendirdim.sistemi kapttım ama bir daha açamadım.sitede anahtar kelimelerle arama yaptım ama yeterli bilgi bulamadım yada ben aramasını bilemedim.o yüzden şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok çok teşekkür ederim .Saygılarımla .......

bytan

Wubi denen uygulama, windows üzerinde herhangi bir program gibi ubuntu'nun kurulabilmesine olanak tanıyan bir uygulama. Windows silinince haliyle o da ulaşılamaz hale geliyor. Tamamen ubuntu'ya geçmek için güzel bir fırsat yakalamışsın. ;)

Güzel bir bölümlemeyle sabit diskine kurulum yapabilirsin.

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

osmanatasoy

Çok teşekkürler bytan bende zaten geri gelmeyeceğini düşünmüştüm dediğin gibi windowsdan kurtulup ubuntuya sarılmak için iyi bir fırsat  ;D UBUNTUYA YANİ ÖZGÜRLÜĞE DEVAM  :D