CloudSigma 7 Gün Ücretsiz Deneme!

Başlatan krwlng, 24 Mart 2011 - 01:58:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krwlng

Cloud Computing terimini az çok duymuşsunuzdur, peki bu nedir diye merak ediyorsanız, cloud sigma size bunu denemeniz için 7 gün ücretsiz hizmet veriyor. Cloudsigma.com adresinden 7 Days Free Trial bağlantısına tıklayıp kayıt aşamalarını geçtikten sonra size 7 gün boyunca kullanabileceğiniz bir makine veriyorlar. Gördüğüm kadar ile aklınıza gelebilecek hemen hemen bütün linux sürümleri hem hazır kurulu hem de cd şeklinde mevcut, öyle ki pardus'u böyle bir yerde görmek beni mutlu etti açıkçası. Üyelik için cep telefonunuza gelecek olan kodu siteden onaylıyorsunuz, böylece kötü niyetli kullanımı önlemiş oluyorlar bir nevi. İlk bir kaç saatlik tecrübelerime göre gayet iyi bir servis, tek sıkıntım bağlantının biraz yavaş olması, vnc ile bağlandığım zaman hareket rahatlığını pek göremedim. Ben sunucuya deneme amaçlı Ubuntu 10.10 kurdum, siz de hesap açıp deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Ya da en azından sürekli denemek isteyipte fırsat bulamadığınız dağıtımları bu sayede deneyip merakınızı giderebilirsiniz.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Sherlock Holmes

Yenilikçil bir uygulamaymış. :)
Baktığımda
- Ubuntu 10.04
- Fedora 13
- CentOS 5.5
- Debian 5.0
yüklü olarak sunuluyor.
150 dağıtımı kurulma talebinde bulunup,
kullanma imkanı oluşabiliyor.

hmmmmm....
hiç arch kullanmamıştım, yedi günlük bir tecrübe yeterli olurmu acaba. . . :)

MoShic

Merak ettim açıçası ve denemekte fayda var (=
Eski ID: Mar yJuana