Ubuntu 11.04 Alpha 3 Kullanmalı mı?

Başlatan Murat04, 10 Mart 2011 - 01:00:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eribol

Bu kadar da umutsuz olmayın bence. 11.04 çıktıktan sonra çok nadir kullanıcı eski sürümde kalacaktır. Gerçi benim için hava hoş, kde kullanıcı sayısı artar :D Unity beklendiğinden çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve gnome 3 ile çok ortak nitelikleri var. Eğer gnome 3 yerine unity tercih edilmişse devamının çok güzel olacağını düşünüyorum. Farkediliyor mu bilmiyorum ama 10.10 şu aralar çok durgun, demek 11.04 için yoğun bir çalışma mevcut. Süper bir sürüm olmasa da kötü bir sürüm olmayacaktır.

Ama gerçekten de bu python sorunu kesinlikle çözülmeli. Sistemde pythonsuz program neredeyse yok, sırf bu yüzden sistemi ingilizce kullanmayı düşünüyorum ciddi ciddi.

reis33

Alıntı yapılan: jayw - 18 Mart 2011 - 04:11:26
Genellikle sürümleri yakından takip etmeme rağmen, ben tam da sizin yazdığınız gibi yapacağım sanırım. 11.04'ü alpha 1'den bu yana başka bir disk bölümünde test ediyorum, hala sorunlar mevcut. Sorunlardan ziyade bu unity ortamına alışamadım. Yine de son sözü söylemek için 11.04'ün final sürümünün çıkmasını beklemek lazım. Sanırım ben ilk olarak başka bir disk bölümünde test edeceğim final sürümünü, geçmeye değer bulursam geçeceğim. 10.10 sürümü; çıkış sloganları gibi (perfect 10) gerçekten mükemmel.
Sürekli olmasını istediğim bir makinaya yüklemeyi ben de düşünmüyorum.
Çünkü en başından beri takip ettim ve Natty (alpha ve öncesi yüklemelerde) hep hayal kırıklığı oldu.

Dediğiniz gibi -ancak görüp incelemek adına- diğer bir makinaya yüklerim.

baizen

sema

Ben de memnunum, hem de bir sürü bir sürü. Değişiklikler her zaman iyidir.
susema

kanzakande

bende sevdim, ayrıca istemeyen unityi kaldırıp klasik masüstünü, küpü müpü, isterse efektsiz halini kullanabilir. Bence de yenilik iyidir. Bence 11.04'ün en iyi özelliği seçenek sunması. Eminim şimdi bu ne ucube diyen arkadaşlar, biraz kullanınca seveceklerdir.

cemoli

şimdi bu ubuntu 1 ayda alpha dan final sürümemi geçecek
inanmam :D
Linux'u Seviyoruuuuuuum ;D

heartsmagic

@ramboberk, hemen her sürüm çıkış dönemlerinde olan şeyler bunlar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.