[Çözüldü] Hardy'ye sürüm yükseltme sorunu - libawn-bzr

Başlatan tubuntu, 25 Temmuz 2008 - 07:13:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tubuntu

system + administiration + update manegerden ubuntu hardy upgrade yapiyorum update yaparken not all updates can be insataled diye uyari aliyorum  alta iki secenek veriyor ban close * ya da partial upgrade diye ben partial upgrade  sectigimde running partial upgrade yazizi cikip birseyler yuklenirken su mesaji aliyorum  Error authenticating some packages ( It was not possible to authenticate some packages. This may be a transient network problem. You may want to try again later. See below for a list of unauthenticated packages) VE KUTUCUKTA SU MESAJ VAR libawn-bzr SORUN NEDIR  VE DUZELTMEK ICIN NE YAPMALIYIM AMA UBUNTUNUN CALISMASINDA HIC BIR SORUNUM YOK HARIKA CALISIYOR SIMDIDEN TESEKURLER

tubuntu

asagidaki code lari girerek cozdum belki benden baskada yasayan vardir ayni sorunu diyerek codelari yazdim hersey icin tesekurler
Code:

sudo dpkg --remove --force-remove-reinstreq libawn-bzr

Code:

sudo apt-get autoremove libawn-bzr python-libawn-bzr awn-core-applets-bzr avant-window-navigator

erginemr

Bildiğim kadarıyla "libawn-bzr", Avant Windows Navigator'un (masaüstü dock programı) paketlerinden bir tanesi ve 3. parti yazılım kaynaklarından birinden geliyor. Sanırım sizde böyle bir kaynak yüklü (Menü >> Sistem >> Yönetim >> Yazılım Kaynakları) ve Güncelleme Yöneticisi, bu kaynağın Hardy için olanını bulamıyor.

AWN sistemin önemli bir bileşeni değil. Bu yüzden, hiç önemli bir problem değil, merak etmeyin.

heartsmagic

Sürüm güncellemelerinde böyle harici paketlerde problem çıkması normal. Hatta dağıtımın kendi paketlerinde bile problem çıkabilir ve böyle cımbızla ayıklanması gerekebilir. Kaldı ki sen Gutsy'dne Hardy'ye yükseltme yapmışsın.

Sorunu çözüp geri döndüğün için teşekkürler. Etiketleyip, kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.