OpenOffice bölümünün adının değiştirilmesi için oylama başlatılmalı

Başlatan Bloodless, 29 Ekim 2010 - 13:33:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bloodless

Arkadaşlar Open office yerine Doğrudan Ofis Yazılımları gibi yada uygun bir başlık ile değiştirilmesi taraftarıyım sizler ne düşünüyorsunuz?
Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı

rick

Aslında mantıklı olur çünkü, GNOME Office, KOffice ve LibreOffice gibi yazılımlar dahil edilebilir.

Bloodless

Alt başlıklar halinde ayrılabilirler diye düşünüyorum.
Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı

eribol

Oylamaya ve alt başlıklara gerek olduğunu düşünmüyorum ama genel bir Ofis bölümü olabilir.

bytan

@Bloodless,

İsim değiştirilip Ofis Yazılımları yapılabilir. Ancak alt bölüm atıl kalır. Şu anki haliyle bile 2. sayfaya geçmiyor.

Konuyu Öneri ve İstekler bölümüne taşıyorum.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

sem

LibreOffice yaygınlaşınca daha çok ihtiyicaç duyulacaktır genel bir "Ofis Yazılımları" bölümüne...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

yakusha

Ofis Yazılımları diye genel hale gelse, ayrışıma gitmesek...

böylece openoffice, koffice, abiword gibi başlıklar da orda buluşsa ? derim ben.
Artık bu forumu kullanmıyor.

heartsmagic

İleride olabilecek hadiseler sanırım bunlar. Şu an için KOffice,Lotus gibi uygulamalar için pek hareketlilik yok forumda.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sem

bytan'ın da dediği gibi şu hali ile bile yani en yaygın kullanılan bile 2 sayfayı geçmiyorsa, bütün alternatifer için ayrı alt bölüm yerine, bütün hepsi bir bölüm içerisinde konuşulabilir diye düşünüyorum...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?