[Çözüldü] Google Earth Kurulmuyor

Başlatan XRumer, 17 Ocak 2011 - 23:10:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XRumer

Aşağıdaki çıktıdaki yöntemle eskiden Google Earth'ı kurabiliyordum. Fakat bugün indirdiğim Google Earth'ı kuramadım. Aşağıda girdileri ve çıktıları görebilirsiniz, sizce nerede yanlış yapıyorum?

okan@okan-R580-R590:~$ cd /home/okan/İndirilenler
okan@okan-R580-R590:~/İndirilenler$ chmod +x GoogleEarthLinux.bin
okan@okan-R580-R590:~/İndirilenler$ ./GoogleEarthLinux.bin
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Google Earth for GNU/Linux 6.0.1.2032.............................................................................................
setup.data/setup.xml:1: parser error : Document is empty

^
setup.data/setup.xml:1: parser error : Start tag expected, '<' not found

^
Couldn't load 'setup.data/setup.xml'

confickerbelasi

debian olanı kurabilirsin dikkat etmen gereken 32-64bit versiyonu.

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

XRumer

O başlıktaki çözümleri denedim onlar da olmadı. Debian paketi de çözüm olmuyor. Zaten bu başlıkta size gösterdiğim yöntemin doğru olması lazım.

Yiğit Ateş

XRumer

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 19 Ocak 2011 - 17:09:01
Buradan kurabilirsin.

Kurdum açıldığı gibi kapandı. Bir de uçbirimden denedim aynı sorun. İşte çıktısı:
okan@okan-R580-R590:~$ googleearth
No bp log location saved, using default.
[000:030] Browser XEmbed support present: 1
[000:030] Browser toolkit is not Gtk2 (0).
[000:034] Using Xt toolkit

(process:5004): GLib-GObject-CRITICAL **: /build/buildd/glib2.0-2.26.1/gobject/gtype.c:2710: You forgot to call g_type_init()

(process:5004): GLib-CRITICAL **: g_once_init_leave: assertion `initialization_value != 0' failed

(process:5004): GLib-GObject-CRITICAL **: g_object_new: assertion `G_TYPE_IS_OBJECT (object_type)' failed
Parçalama arızası

XRumer