[Çözüldü] En iyi disk yazma programı

Başlatan frtxyz, 10 Ocak 2011 - 11:46:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frtxyz

Merhaba arkadaşlar, disk yazma programı olarak "Brasero Disk Yazma Programı" nı kullanıyorum ama bazı sıkıntılarım var. Birincisi program diski çok uzun sürede yazıyor, disk doğrulama dosyası oluşturma diye bir aşama var o aşamada iş çok uzuyor, ikinisi ise bazı dvd yazımlarımda diski otomatik çıkaramıyor. Onun dışında herhangi bir sorun gözüme çarpmadı ama daha iyi bir program tavsiyeniz varsa sevinirim. Teşekkürler.
Samsung R530 Dizüstü Bilgisayar
Nvidia Geforce 310M
Intel i3 2.1 GHZ

Windowsta neymiş :D hayata pencerelerden bakma; dışarı çık. Hayat sokaklarda. UBUNTU...

amon-ra

k3b deneyebilirsin ama çok şey farketmez
hemen hemen hepsi aynı performansla çalışır.

net-stat

Disk doğrulamayı kapat sende.

asukaki

K3B bence Brasero Disk Yazma Programı 4 gb dvdleri yazmakta sorun çıkartıyor. xubuntu ve lubuntudaki yazma programlarını denemedim. K3B bence güzel yavaş değil bence iyi yazıyor nerodan hızlı yazdığını söyleyebilirim.
Linux'la Her Şey Mümkün!

frtxyz

K3b indiriyorum deneyip farkı burada paylaşacağım.
Nvidia Geforce 310M
Intel i3 2.1 GHZ

Windowsta neymiş :D hayata pencerelerden bakma; dışarı çık. Hayat sokaklarda. UBUNTU...

ozan2680

Speed

frtxyz

Evet, K3B kurdum ve brasero ya göre hem çok kullanışlı hemde hata yapmıyor. Benim de tavsiyem K3B dir.
Nvidia Geforce 310M
Intel i3 2.1 GHZ