[Çözüldü]Sudo açılmıyor (gzip: stdin: unexpected end of file)

Başlatan asukaki, 10 Ocak 2011 - 12:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asukaki

İyi günler arkadaşlar. Daha önce sudo 26'ıncı sayıda belirttiğim sorunu 7zip kurarak çözerim sanmıştım ama. Şuan sistemimde 7zip dahil ekletilerle birlikte kurulu.
Kimi dosyayı açmak isterken
gzip: stdin: unexpected end of file
tar: Unexpected EOF in archive
tar: Error is not recoverable: exiting now

Böyle bir hata veriyor buraya çıkart dediğimde aynı hatayı veriyor.
Kimilerinde de 7-Zip 9.04 beta  Copyright (c) 1999-2009 Igor Pavlov  2009-05-30
p7zip Version 9.04 (locale=tr_TR.UTF-8,Utf16=on,HugeFiles=on,2 CPUs)

Error: /media/62502D49502D256F/Linux Kaynak/Sudo/22.zip: Can not open file as archive

Errors: 1

bu hatayı vermeye devam ediyor. İlk hata 15'inci sudo sayısında ikinci hatayıda 22'nci sayısında alıyorum. Forumda baktım ilk hataya benzer bir başlık var ama çözüm alan adı düzeltilmesi olarak belirlenmiş ve verilen linkte çalışmayınca burada yeni bir başlık açma gereği duydum.
Linux'la Her Şey Mümkün!

heartsmagic

Ne zaman indirdin bu sayıları? Ben bir süre önce hemen hepsini elden geçirmiştim sorun yoktu. Az önce söylediğin iki sayıya da baktım, bende sorunsuzca "Buraya Çıkart" işlemi ile açılıyorlar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sem

Unexpected EOF in archive

Buradaki EOF de bir üstündeki hata ile aynı şekilde End Of File anlamında kullanılıyor... Dosyanın yanlış ihtimali nedir acaba?
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

asukaki

1 ay kadar oluyor bütün sudo sayılarını indirmiştim. Arasıra sırasıyla bakıyordum. Dergiye yazı yazacağımdan dolayı inceleme yapayım hangilerinde var hangileri yok diye derken bu sayıların açılmadığını gördüm. Birinin uzantısı tar.bz diğerinin ki zip ama şimdi tekrar indirip deneyeyim.
Denedin şuan indirdiklerim çalıştı normal açıldı.
Linux'la Her Şey Mümkün!