[Çözüldü] Lubuntu 16.0.4 Virtualbox Yüklenemiyor

Başlatan softsaw, 25 Mayıs 2016 - 18:06:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

softsaw

Hiçbir versiyonu kabul etmiyor nasıl yükleyeceğim

Kaleihan

Merhaba,
Nasıl hatalarla karşılaştınız? Çıktıları verseydiniz daha fazla yorum yapılabilirdi. :)
32 bit için -> http://download.virtualbox.org/virtualbox/5.0.20/virtualbox-5.0_5.0.20-106931~Ubuntu~xenial_i386.deb
64 bit için -> http://download.virtualbox.org/virtualbox/5.0.20/virtualbox-5.0_5.0.20-106931~Ubuntu~xenial_amd64.deb
Şu yolla kurmayı dener misiniz?
Önce .deb paketini masaüstüne atın
cd Masaüstü
sudo dpkg -i virtualbox*.deb
sudo apt-get -f install
sudo dpkg -i virtualbox*.deb

softsaw

Deneyip ekran da yazanları iletim o zaman tşk ederim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Mayıs 2016 - 21:05:30

Zaten yüklü diyor yüklemişim farkında değilim :D
Bi soru daha var vlc yükleyemedim yada önce şunu sorayım gom player destekliyormu en iyi video oynatıcı hangisi acaba,Tşk ederim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Mayıs 2016 - 21:23:36

Böyle bir hata alıyorum neden acaba
Tşk ederim.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

sinan54

Synaptic'ten veya yazılım deposundan kuramıyormusun?
komut ile kurulum
sudo apt-get install vlc
Kendi sitesinden kurmak istersen  indirdiğin dep paketini Gdebi ile açabilirsin

gnukarabatak

O ekrandaki hatayıda muhtemelen windows tarafında hazırda beklet(hibernate) özelliği aktif olduğu için alıyor olabilirsin. Hatırladığım kadarıyla bu özellliği windows tarafındayken yönetici hakları ile cmd.exe yi çalıştırarak

powercfg.exe /hibernate off

komutunu uygulayarak yapabilirsin. Muhtemelen bu hata eğer bu sebepten kaynaklıysa bir daha bu hatayı görmezsin.
Linux kullanmak bir farklılık, linux'te kod yazmak ise ayrıcalıktır.

softsaw

gnukarabatak

Linux kullanmak bir farklılık, linux'te kod yazmak ise ayrıcalıktır.

softsaw

Aslında Android yükleyemedim lubuntu 64 bit yükledim ve yine sorun yaşadım ekran görüntüleri ekte
terminalden de yükeleyemedim. yazılım yükleyicidende.
ubuntu yazılım merkezinden bi virtualbox yüklemiştim ama kaldırdım onunla çakıştığını söylüyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Mayıs 2016 - 17:22:06

belleği temizlemem gerekiyor sanırım

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Mayıs 2016 - 18:23:27

Ekteki resimde terminalde bahsettiği kaldırma kodunu uygulayınca düzeldi yükledim tşk ederim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Mayıs 2016 - 20:29:24

Ekteki resimde terminalde bahsettiği kaldırma kodunu uygulayınca düzeldi yükledim tşk ederim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Mayıs 2016 - 20:32:03

Virtualbox a android yükleme de sorunlar yaşıyorum.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

Android meselesi için yeni bir başlık aç lütfen. Sorunları ayrı ayrı başlıklarda konuşmak istiyoruz forum düzeni adına.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.