Ioncube ile şifrelenmiş php kodları çözülebilir mi?

Başlatan enginbahadir, 01 Ocak 2011 - 07:01:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enginbahadir

Merhabalar.

Az önce bir yerde gördüm, kafama takıldı. Ioncube ile şifrelenmiş php kodunu çözdüklerini söyleyen firma mı desem, çalışan mı desem bilemedim öyle bir şey. Yani şifrelenmiş kodu gönderiyorsunuz, deşifre edip size gönderiyorlar. Peki bu mümkünse nasıl mümkün oluyor?

Elimde olan şifreli bir kodu deşifre etme şansım nasıl olabiliyor? Base64 olanlar gibi değil çünkü, bir fikir yürütemedim. Fikri olan arkadaşlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

kaansef

Rusların sayfasını 5$'a kırdığını okumuştum.Aslına bakarsanız en iyi şifreleme yöntemi phpshield'dır.Çünkü klanlar.org'un scripti bu şifreleme sistemiyle şifrelidir ve bu güne kadar hiç kimse bu şifrelemeyi kıramamıştır.Ayrıca phpshield açık kaynaklı bir yazılım.Doğal olarakta ücretsiz.
# 28065

enginbahadir

O halde tam anlamıyla güvenli değil demek galiba.

kaansef

Evet.En iyisi phpshield dediğim gibi.İoncube kırılabiliyor çünkü(zorda olsa).
# 28065

enginbahadir

Çok teşekkür ederim öneriniz için. İnceliyorum şimdi.

kaansef

# 28065

tiamin

Alıntı yapılan: kaansef - 01 Ocak 2011 - 12:59:03
Rusların sayfasını 5$'a kırdığını okumuştum.Aslına bakarsanız en iyi şifreleme yöntemi phpshield'dır.Çünkü klanlar.org'un scripti bu şifreleme sistemiyle şifrelidir ve bu güne kadar hiç kimse bu şifrelemeyi kıramamıştır.Ayrıca phpshield açık kaynaklı bir yazılım.Doğal olarakta ücretsiz.

Merhabalar...
Benmi yanlış yere baktım acaba bu ücretli.
www.phpshield.com
Sudo ve Su kardeşler :)

kaansef

Bilmiyorum.Bende kullanmadım faskat klanlar.org'un scripti yıllardır varezde fakat kimse kodları daha kıramadı(phpshield ve eski sürümü).Bu arada galiba yanlış link bu.Doğrusu herhalde bu * olacak http://sourceforge.net/projects/phpshield/.

İyi günler...

EDİT:Söylemeyi unutmuşum.Phpshield aynı zamanda bir cache(önbellek) programı.Yani php'yi hızlandırıyor denebilir.
# 28065

barış

Alıntı yapılan: kaansef - 01 Ocak 2011 - 12:59:03
Her açık kaynak ücretsiz değil :)
En büyük örneği Red Hat. Linux tabanlı. Tabi kaynak kodu açık mı bilemiyorum :D belki bunun da değildir.

kaansef

Ama indirilebiliyor.Ayrıca sourgeforge açık kaynak yazılım deposudur ;).
# 28065

gkhnfnd

maydin95

Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.