Skystar TS35 kumanda tanımadı!

Başlatan patalojik, 07 Aralık 2009 - 07:44:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

patalojik

Skystar pci tv kartın kumandasını tanıtamadım. Çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 07 Aralık 2009 - 19:32:34

Kimse TV kumandası kullanmıyor mu? Yoksa bana özel bir tepki olarak cevap verilmiyor?

localhost

Suanlik sanirim kimse TV karti ile birlikte kumandayi kullanmiyor. Yada suana kadar calistiran olmadi. Siz kendiniz Lirc programi ile deneme yapabilirsiniz. https://wiki.ubuntu.com/LircHowto
Linux LPIC1 - MCSA

oguncak

aynı sorunu yaşıyorum,
lirc ile deneme yaptım.. sadece kumanda üzerindeki mute ve kanal tuşları aktif.

ne yapmalı bilmem!!

cemkaan

Kartım skystar 2.8 ir alıcısı da yanında gelen usb modeli. lirc i ve gnome-lirc-properties i synaptic ten kurdum. Tercihler den infrared reote control u çalıştırdım. Ayarları da resimdeki gibi yaptım. Tüm tuşları sorunsuz kullanıyorum.
[IMG]http://img697.imageshack.us/img697/7180/ekrangrnts2a.png[/img]

Forjest

Uzun zamandır kimse mesaj yazmamış,benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim skystar2 dijital tv kartı yanındaki comport'a direct olarak bağlanan kumandayı çalışıramadım üst mesaj'daki arkadaş Usb olan model ile çalıştırdığını belirtmiş bende bu programı kurarsam eğer infrared kumanda için hangi ayarları seçmem gerekir acaba saygılarımla. :)

----------------------------------
Model: Toshiba Stallite  Laptop pc | İşlemci Intel Core i3 2310M @ 2.10GHz | Ram: 8 GB | HDD: 256GB SSD+500 SATAHDD  | Ekran kartı: Intel HD Graphics 3000 (Toshiba)
Projeler:  Macbuntu UbuntuXFCE Winbuntu

heartsmagic

Uzun zaman yine kimse cevap geçmezse ve sen uygulamayı kurabilirsin, deneme yanılma yoluyla ayarları seçmeyi deneyebilirsin :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.