Phpmyadmin çalışmıyor

Başlatan jon4s756, 30 Ekim 2010 - 01:12:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jon4s756

server edition kurdum lamp lamba filan filan hepsini kurdum ama apachiyi ayrımı kurcam anlamadım http://localhost yazdıgımda
It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

yazısı cıkıyor napıcam

if

"The web server software is running but no content has been added, yet." 'Web sunucusu çalışıyor ama henüz bir içerik eklenmemiş' diyor. Herhangi bir hata yok, sanırım.

garafatma

Lambanın yanması için bir ışık bekliyor olsa gerek. Zaten Lamp'ın içeriğinde apache'de kuruluyor. Kurulum kılavuzunda yazıyor olması gerek.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

jon4s756

apachi tamam mysql tamam phpmyadmin olmuyor

sema

Alıntı yapılan: jon4s756 - 30 Ekim 2010 - 13:09:18

Nasıl kurdunuz? Şurada 5. adımda PhpMyAdmin kurulumu anlatılıyor..
susema

sem

LAMP kurduysanız LAMP'ın A'sı zaten Apache'yi temsil ediyor  (Linux, Apache, MySQL, PHP). It works! çalışıyor anlamına geliyor. Bunlara ek olarak PHP MyAdmin kurulumu için sema'nın linkini incelemeniz yeterli. Daima öyle kurulum yapıp hiç bir sorunla karşılamadım.

Alıntı yapılan: jon4s756 - 30 Ekim 2010 - 13:09:18

Olmuyor demişsiniz ne hatası aldınız?
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

NSDAP

/opt/lampp/lampp restart komutu veriniz.

Al Arabi

Server Edition'da phpmyadmini kullanmazsın. Phpmyadmini kullanmak için GUI'ye yani masaüstü ortamına ihtiyacın var.Server'de komutlarla mysql'de databases ve tablo ekleyip oluşturman gerekli.

heartsmagic

@Al Arabi, ilk iletide Apache için deneme yapabiliyor arkadaş. Bir şekilde arayüz edinmiş kendisi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Al Arabi

Alıntı yapılan: heartsmagic - 02 Kasım 2010 - 15:17:25
@Al Arabi, ilk iletide Apache için deneme yapabiliyor arkadaş. Bir şekilde arayüz edinmiş kendisi.

Bilemiyorum üstad. Server Edition yükleyen birinin Desktop yüklemesi pek mantıklı gelmedi ve tabi arkadaşta özellikle belirtmediği için bir desktop yüklemiş olabileceği dikkatimden kaçmış.  Kaldiki komut istemcisinden  Mysql Server ile  Databases ve tablolar oluşturmak daha kolaydır. Aynı zamanda server işlemeleri üzerinde insana deneyim kazandırmakta.

enes

Aynı sorunu 2 kez yaşadığım için blogumda paylaşmıştım. Kaynağı nerden aldığımı hatırlamıyorum forumdan bile olabilir. Umarım işine yarar >>> Lamp Kurulumu Sonrası PhpMyAdmin
Özgür kalabildiğimiz sürece...

bassgt

Selam yazman gereken http://localhost/phpmyadmin

phpmyadmin açılınca database eklemen gerekli yada elinde varsa php bir site /var/www/  'in içine koydugun zaman localhost/dosya_isimi yazdığında acılacaktır , fakat klasörü 777 yapman gerekli
Bundan böyle bana "emre"dersin..