Google Chrome Sorunu

Başlatan iKo, 22 Mart 2010 - 08:19:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iKo

Merhaba,

Ben aylardir Google Chrome kullaniyordum, fakat anlamadigim bir nedenden dolayi artik acilmiyor. Chrome'u acinca baslangic sayfasina bile baglanamiyor. Sayfalari kapat ya da bekle diyor en cok 20 25 dakika bekleyebildim. 3 defa kaldirip yeniden kurdum. Problem nedir cozemedim. acaba  cok mu fazla site tutuyordu da kaldiramadi mi ? Ama hepsi de kullandiggim sitelerdi...

Problemi yasayan baskasi var mi ? Ya da fiefox ile uyusamadiklari bir yer mi var ?

Tesekkurler...

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sabian

Alıntı yapılan: heartsmagic - 22 Mart 2010 - 09:32:12
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,17236.msg208081.html#msg208081

Aklımda bulunsun, bu sorunu ben Firefox ve Chromium ile aynı anda yaşadım, internete giriş çileye dönmüştü. Neyse ki Chromium düzeldi kendiliğinden ama Firefox halen açılmamakta diretiyor.
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: iKo - 22 Mart 2010 - 08:19:12
Chrome'u acinca baslangic sayfasina bile baglanamiyor.

Kısa zamanda sıklıkla başıma gelen bir durum.
Fakat ne zaman'ki modemim Adsl ışığı yanıyor, başlangıç sayfasına bağlanma sorunu ortadan kalkıyor.  :)
Geçmişte kaç kere kapa aç(reset) yaptıysam modeme, bağlımlısı oldu ve kendi kendine bunu gerçekleştirmeye başladı sanırım.
Diğer ilginç kısım ise Chrome'daki ctrl+j(indirilenler) kombinasyonu sonrası bunu hatırlayıp yapması.

garafatma

Firefox için yeni bir başlıkta tartışırsak, konuların karışmaması için daha iyi olur. Geri dönüş için teşekkür ederiz.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

heartsmagic

Ufak bir karışıklık olmuş sanırım :) @iKo, henüz dönmemiş.

iKo

Hala Chrome acilmiyor ? Arkadasima yukledim bir sorun yok cok guzel calisiyor bende acilmiyor. Problemi anlayamadim... Ubuntu uzerinde de Windows uzerinde de ayni sorun var.... Aylardir firefox kullaniyorum cok bunaldim yani...

ironic

Chromium ile denedin mi ? O daha sık güncelleniyor.

immortal

Hazır içerisinde sorun geçen bir başlık bulmuşken şunu sormak istiyorum; sistem gözlemcisi içerisinde 6 farklı "chrome" işlemi görünmekte, bunun nedeni nedir ve normal midir?

eribol

Chrome her bir sekme için yeni bir görev alıyor. Her sekme yeni bir uygulama olduğu için normal.

immortal

Şu an 2 sekme açık olmasına rağmen 4 işlem adı mevcut.

eribol

htop ile mi bakıyorsunuz?

immortal

Sistem -> Yönetim -> Sistem Gözlemcisi

Sonradan gelen edit: Bu arada htop ile de 4 adet görünüyor.

eribol

Sistem gözlemcisi, oğul süreçleri de gösterdiği için öyle oluyor. Tabii bunda Chrome'un da payı var. Mesela o süreçlerden birini kapatırsanız eklenti(flashplayer da dahil) devre dışı kalıyor.

mozakca

Ben de bugün sorun yaşadım Chrome ile. tuxweet sitesine giriş yaptıktan birkaç dakika sonra donuyor ve bir sorunla karşılaştı ve yeniden açılması gerekiyor şeklinde uyarı veriyor. Acaba javascript kodlarıyla alakalı olabilir mi? Yani aşırı yüklenme karşısında cevap veremez hale geliyor olabilir mi?
sevgi, emek ister.

canosayan

Alıntı yapılan: immortal - 10 Nisan 2010 - 00:01:02
Şu an 2 sekme açık olmasına rağmen 4 işlem adı mevcut.

eklentiler de tek başına çalışıyor. böylece bir eklenti kitlendi diye chrome kapanmıyor.
Chmod bizim işimiz.

barış

Ben de nedense Chrome'da son zamanlarda resim görüntüleyemiyorum. Ondan önce de internet yavaşlamıştı download hızı falan. Chrome uzun süreli kullanımda dağalıyor mu ne?

Al Arabi

Chrome'nin önbelleğini düzenli olarak temizlemenizi öneririm.

Emix

1 gün oldu ubuntuya geçeli ve chromium açılıyor bazı sitelerde geziyorum ancak misal formspring'e gireceğim chromium hemen kapanıyor hiçbir hata kodu vermeden sebesizce kapanıyor neyden kaynaklıdır bu acaba?

heartsmagic

Kararlı sürümü mü kullanıyorsun yoksa geliştirme sürümlerini mi?