[Çözüldü] Ubuntu Açılmıyor

Başlatan hckr, 20 Temmuz 2012 - 09:49:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hckr

Merhaba,

Bugün sabah bilgisayarımı açtığımda Ubuntu simgesi ve altındaki 5 noktanın geldiği bölümün ortasında fare belirerek bilgisayar kilitlendi.Ondan  sonra terkrar açtığımda yine aynı yerde kilitlendi.Şu an güvenli mod seçeneği ile açtım normal önyükleyiciyle devam ettim.Şu an burdan yazıyorum.Herhangi bir hata mesajı ile karşılaşmıyorum.
Bilgisayar açarken karşılaştığımız ubuntu logosu ve altındaki 5 nokta tam dolu şekilde karşıma geliyor,ekranın ortasında da oynamayan bir fare var.Ne yapmam gerekiyor?
Emesene paketi ile ilgili bir sorun var galiba şu an kaldırdım tekrar yeniden başlatınca açabildim.Başlığı etiketlenmesin şimdilik sorun devam ederse gün içinde tekrar bu başlıktan devam ederim.

bytan

Sorun tekrarlanırsa, ctrl+alt+f1 ile geçiş yapacağın ekranda tam olarak nerede kaldığını görmeye çalışabilirsin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

hckr

Alıntı yapılan: bytan - 20 Temmuz 2012 - 12:48:40
Sorun tekrarlanırsa, ctrl+alt+f1 ile geçiş yapacağın ekranda tam olarak nerede kaldığını görmeye çalışabilirsin.
Denemiştim ama çalışmıyordu ctrl+alt+f1.Şu an sorun tekrarlıyor.Compiz klasörlerini sildim ev dizininden şu an sorun yok gözüküyor.

if

@hckr, artık normal yoldan girebiliyor musunuz?

hckr

Alıntı yapılan: if - 20 Temmuz 2012 - 20:38:08
@hckr, artık normal yoldan girebiliyor musunuz?
Şimdi tekrar denedim açtı.Bir kez daha deneyip başlığı etiketlerim.
Düzenleme:Denedim sorun yok.Sorun compiz ayarlarımla alakalıymış.Denemelerimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.