Ubuntu 9.04 ses problemi

Başlatan DOĞAÇ, 09 Aralık 2010 - 18:04:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DOĞAÇ

Arkadaşlar ben ubuntu 9.04 kullanıyorum,sürümü yükleyeli 2 gün oluyor.Ama hoparlörden ses alamıyorum.Windowsta geliyodu ama şimdi gelmiyo.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

umutubuntu

Daha yeni bir sürüm kullanmanızı öneririz zira 23 kasım 2010'da Ubuntu 9.04 desteği bitti.

DOĞAÇ

biliyorum.ama bana göre bu versiyon iyi çevremdekilerde genelde bundan kullanıyor o yüzden pek yükseltme taraftarı değilim

heartsmagic

Bu durumda konuyu açtığın bu bölümdeki başlıklara bakarak ses sorunu yaşayan arkadaşlardan ne gibi çıktılar istemişiz incele ve lütfen sen de aynılarını buraya geç. Kaldı ki ses hiç mi gelmiyor yoksa harici hoparlörlerden mi geliyor?

Ayrıca 9.04 çok geride kaldı söylendiği üzere. Çevrendekilerin belirli bir sürüm kullanması seni etkilememeli.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

DOĞAÇ

bir kaç sayfaya baktım fkat bulamadım.en son ihtimalle sürüm atlatacam

bytan

Sürüm atlatma, onun yerine temiz kurulum yap.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

DOĞAÇ

arada nasıl bir fark oluşuyor?

heartsmagic

Bir sürüm yukarı geçmek bile arada sorunlara neden olabilir. Olur demiyoruz, olabilir diyoruz. Olursa nasıl çözeceğin sana ve senin araştırmana kalıyor. Hiç sistemin açılmayabilir bile, çözemezsin demiyoruz ancak olur da bu şekilde kalırsan kolları sıvaman gerekir. Fakat sen bir sürümden bahsetmiyorsun burada.

9.04->9.10->10.04->10.10

Ben yazarken bile dört hamle yaptım, sen sistemin neler yapacağını hesap et artık. Kaldı ki indireceğin paketin boyutunun haddi hesabı olmaz. Sistemin normal büyüklükte bir sistemse ben sana kabaca bir hesap yapayım, yükseltme başına 700MB'den yaklaşık 2GB paket inecektir. Bunların kurulması yapılandırması vs. çok zamanını alır. İçimdeki bir his ise mutlaka sorunlarla karşılaşacağın yönünde.

Bu nedenle indir 10.10 sürümünü, kur temiz temiz.

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.