Ubuntu Netbook Sürümü üzerindeki Unity hakkında soru

Başlatan omergex, 15 Ekim 2010 - 16:30:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omergex

iyigünler, ubuntu netbook editionı çok beğendim, unity özelliği çok hoşuma gitti.
sudo add-apt-repository ppa:canonical-dx-team/une
sudo apt-get update && sudo apt-get install unity

yaparak ubuntu üzerinden kurdum ancak çok kasıyor. ayriyetten netbook editional ı kurmak sorunumu çözer mi?
ubuntu netbook edition laptop için kullanılabilir mi? cd ye kurulamıyor diye biliyorum usb disk yok bende başka bir yolu var mı?
toshiba satellite a300 2d4
ati mobility readon hd 3400

stratovarius

Bildiğim kadarıyla unity özelliği kasıyor, hatta birçok netbook kullanıcı sırf bu yüzden unity kaldırıp gnome panel gibi uygulamalara geçiyorlar.

omergex

o zaman netbook edition kurmamın bi anlamı kalmaz :)

stratovarius

Şu başlık biraz fikir verebilir;

http://ubuntuforums.org/showthread.php?s=0e0ae2f5400d9cd5d3b7c941bd0790a7&t=1574217&page=3

Sonuçta daha bir yıllık bir uygulama bile değil, elbette gelişecektir. Bildiğim kadarıyla bir sorun mevcut.

cumali

Heveslenip kurdum.Hevesim kursağımda kaldı.Kasıntıdan kullanamadım. Tavsiye etmem.

omergex

unity i daha geliştirirlerse ve bu kasma problemini çözerlerse eğer tadından yenmez bir özellik olur. gelecek var bu unityde. bambaşka bir ortami alışık olmadığım büyülü bir masaüstü sunuyor resmen ama tabi en başta kararlılık

Siyah

Arkadaşlar ben Unity özelliğini aktif ettim fakat geri almak istiyorum.
Okulumda Ubuntuyu sınıfa tanıtıcam fakat eski haliyle tanıtmak istiyorum.

Geri almak için neler yapmam gerekiyor acaba?

omergex

gerek yok geri almana, oturum açma sayfasında alttan ubuntu desktopu seç, netbook editionalı değil.