[Çözüldü] Görev çubuğu ve pencere listesi

Başlatan iceboy, 30 Aralık 2010 - 17:54:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceboy

Evet arkadaşlar ekranın en alt kısmında,yatay olarakduran görev çubuğumu sildim,onu geriye nasıl getirebilirim ?
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

eribol

Bunu google amca bulabilir hatta biraz paneli kurcalayıp kişi kendisi de bulabilir. Başlık açmadan biraz araştırmak iyi olur.

iceboy

aradım,yukarıdaki panelden ayarları karıştırdım fakat bulamadım.Çabuk yardım isteyen birisi değilim ancak çaresiz kaldığımda buraya yaziyorum...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Aralık 2010 - 18:37:44

hatta yaptıklarımı yazayım,yeni bir panel oluşturdum,istediğim birkaç öğeyi ekledim,fakat ben açtığım uygulamaların aşağıdaki görev çubuğunda görünmesini istiyorum,ordan tıklayarak uygulamalar arasında geçiş yapabilmek istiyorum,at-tab yapmayı seven biri değilim..
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

eribol

Üst panelin boş bir kısmına sağ tıklayıp Yeni Panel ekleyin. Daha sonra eklenen bu yeni panele sağ tıklayarak uygulamacıklar ekleyebilirsiniz. Evet her ikisi de Panel ama iki panel ayrı ayrı uygulamacıklar ve ayarlarla donatılmış. Olay bu. En kötü ihtimal Ev dizininde Gizli Dosyaları göster deyip .gconf, .gconfd, .config klasörlerini silip masaüstüne ait tüm yapılandırma sıfırlandırılır.

Demek istediğim, bu konu forumda gerçekten çok bol geçiyor. Hani yavaş yavaş olayın basitliğini siz de anlarsınız. O yüzden konu açmadan önce iki aramak olmadı iki düşünmek iyi olur :)

iceboy

çabalarınız için teşekkür ederim fakat anlattıklarınızdan hiçbirşey anlamadım.

Ben zaten paneli ekledim,özellikler menüsündeki her ögeyi tek tek ekleyip silmeyi de denedim,başaramayınca buraya konu açtım.

Hala çalıştırdığım uygulamalar aşağıda görünmüyor..

Örneğin chromium u açtığımda altta çıkmıyor chromium,başka bir pencereye geçmek için alt-tab yapmak zorunda kalıyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Aralık 2010 - 18:55:56

Teşekkürler,olayı sonunda çözdüm.

GNUbuntu

Önce Saygı...