[Çözüldü]Eksik kitap sayfası

Başlatan mehmetux, 29 Aralık 2010 - 18:09:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetux

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce kitapyurdu.com dan "PHP ve MySQL" adında bir kitap satın aldım 1-2 hafta önce bazı sayfaların boş basıldığının farkına vardım(ilk aldığımda kontrol etmek hiç aklıma gelmedi), kitapyurdunu aradım kitabı alalı 1 aydan fazla olduğu için yayın evi ile görüşün dediler, görüştüm bana eksik basılmış sayfaları hala gönderiyorlar (!). Elinde bu kitaptan olan varsa eksik sayfaları taratarak veya fotoğrafını çekerek gönderebilir mi? Kitap bu http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=84364
Eksik sayafalar 585, 588, 589, 592, 593, 596, 597, 600.
Soru sormadam önce empati kurmak lazım.

sema

:)

Bir şey söyeyeyim, herhangi bir kitapçıdan aynı kitabın birkaç sayfasının fotokopisine izin vermezler mi? Olmazsa yarın resimleri çekip gönderebilirim size. Özel mesajla mail adresinizi gönderebilirsiniz, ilk söylediğimiz mümkün değilse.
susema

mehmetux

Alıntı yapılan: sema - 30 Aralık 2010 - 00:07:15
:)

Bir şey söyeyeyim, herhangi bir kitapçıdan aynı kitabın birkaç sayfasının fotokopisine izin vermezler mi? Olmazsa yarın resimleri çekip gönderebilirim size. Özel mesajla mail adresinizi gönderebilirsiniz, ilk söylediğimiz mümkün değilse.
Aynı şeyi bende düşündüm  ama yaşadığım yerde kitabı bulamadım malesef :),  mail adresimi yollayacağım özel mesaj ile, çok teşekkür ederim.
Soru sormadam önce empati kurmak lazım.

heartsmagic

Konu etiketlendiğine göre kapatalım bizler de.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.