[Çözüldü] elementary Theme Sorunu

Başlatan crazyboy_xhan, 10 Ekim 2010 - 22:52:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crazyboy_xhan

Selamun Aleykum Arkadaşlar ubuntu 10.04 .1 kurdum elementary theme kurmak istedim fazla bilgim olmadan kurcaladım forumda bu konu ile ilgili konuları inceledim söylenenleri uyguladım temayı kurdum  ama  Equinox eksik diyor  başka bir versiyonunu kurmayı denedim ondada  GTK - aurora eksik diyor tam bir görünüm elde edemedim ve hepsini sildim tekrardan kurmak istedim Dizin dizin üzerine taşınamıyor diye hata ile sonuçlandı  2 gündür pc başındayım bi çözüm yolu bulamadım googleda araştırma yaptım tüm kaynaklar ingilizce  Arkadaşlar Sizden rica ediyorum yardım edin lütfen 2 kere yeniden kurdum ubuntuyu bu yüzden acemiyim kusura bakmayın konuyuda yanlış yere açtıysam herkesten özür diliyorum  yardımlarınız için duacıyım iyi akşamlar..

stratovarius

İlk önce kendi kurduklarınızı kaldırınız. Sonra bu işlemleri sırasıyla yapınız;

sudo add-apt-repository ppa:elementaryart/ppa

sudo apt-get update

sudo apt-get install elementary-icon-theme elementary-theme elementary-wallpapers gtk2-engines-equinox gtk2-engines-murrine

Bu şekilde hem tema ile ilgili gelen güncellemeleride alırsınız.Tema yöneticiniz ile temayı seçebilirsiniz.

Not: Forumda büyük harf bütün yazıyı kalın(bold) yazmak gibi şeylerden kaçınmanızı öneririm. Açıkcası okumakta zorlandıyorum bu yüzden.

crazyboy_xhan

sagolasın kardeşim yardımın için dediklerini yapıp sonucu buraya yazacagım  konuyuda düzelttim özür diliyorum acemiyim kusura bakma

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 10 Ekim 2010 - 23:14:03

Çok Sagol Kardeşim Yaa Valla ALLAH Razı olsun iki Gündür ugraşıyordum Çok Sagolasın Sorunsuz Kuruldu  Tşk ederim

eribol

Etiket için teşekkürler. Kilidi kullanmak kalmış bize de :)