proxy ile internete cıkma ?

Başlatan Mx0Ub, 07 Ekim 2010 - 14:54:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mx0Ub

Öncelikle iyi günler

Ben internete ultrasurf programı ile cıkıyorum.Nedeni ise routerin sadece 445. portuna erişimim olması.

Ağ vekilinde 127.0.0.1:9666 yönlendirerek ultrasurf e bağlanıyorum ve ordan da internete cıkıyorum.Http ve https protokolerine bağlanana biliyorum.
Ancak örnegin ftp protokolunu kullanamıyorum .Program olarakda empathy ile msn bağlanamıyorum vs programlarıda  kulanamıyorum.

Dusundum kadarı ile tum portları 9666 porta yonlendirsem işin içinden çıkarım gibi dusundum ama olmadı.Heralde o kadar kolay olmıcak.
Ne yapmamı önerisiniz ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 07 Ekim 2010 - 15:14:25

Baslık olmadı ama ancak böyle anlatabildim
Not:
Hic bi sorumluluk kabul edilmez yapılan yorumlardan ve verilen kodlardan

such

Sistem > Ağ vekili kısmından resimdeki şekilde ayarla ve sistem geneline uygula de. Sudo parolasını soracaktır parolayı gir ve tamamdır. Artık başka bir sorun yoksa empati vb çalışması gerekir. Ama ftp çalışırmı bilmiyorum o konuda bir fikrim yok.

Mx0Ub

Hocam belirtim gibi
Ağ vekili ayarlarını yapsamda iletişim olmuyor diyerleri için
Not:

such

Şimdi ultrasurf'ü kurdum gösterdiğim şekilde ayarları da uyguladım empathy çalışıyor ftp adresleri de açılıyor. Sizde neden açılmıyor bir fikrim yok. Ve bunun port yönlendirmekle de alakası yok.

Mx0Ub

Hocam şöle anlatım siz normalde ultrasurf u kullanmadan ftp ve empathy kullanabiliyosunuzya
Nedeni sizin routerin gerekli portları na erişiminizin olmasından dolayı
Örnek ftp için router in 21 portu  gibi
Ancak benim öle bir luks um yok :  ) routerin sadece 445 portuna erişimim var.

Not: