[Çözüldü] Chromium güncellenemiyor

Başlatan camozkan, 06 Eylül 2010 - 18:59:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

camozkan

merhaba chromium güncellenirken aşağıdaki hatayı veriyor yardım eder misiniz?

W: http://ppa.launchpad.net/chromium-daily/ppa/ubuntu/pool/main/c/chromium-browser/chromium-browser-l10n_7.0.515.0~svn20100904r58571-0ubuntu1~ucd1~lucid_all.deb adresinden indirme başarısız
  404  Not Found

sem

Dün aldım aynı hatayı... Chromium'u kapattıp baştan aldım güncellemeyi o şekilde kabul etti...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

camozkan

@sem0900 teşekkür ederim. dedigin gibi oldu. sistemi kapatıp acmama ragmen olmamıştı ama sanırım güncelleme sırasında chromium un kapalı olması gerekiyor

sem

Rica ederim... İlk iletiyi düzenleyerek başlığa [Çözüldü] ibaresi eklerseniz yönetici arkadaşlar konuyu görüp kapatabilirler... İyi günler...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?