Goldendict Açılmıyor

Başlatan necromencer, 05 Eylül 2010 - 01:33:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

necromencer

Goldendicti kurdum kullandım 1 hafta kadar şimdi açılmıyor. Ayrıca kaldırdım tekrar kurdum yine açılmıyor. Ve hiçbir uyarı mesajı da yok sanki hiç tıklamamışım gibi hiçbir işlem yapılmıyor.
Neden acaba

sem

Program hakkında bilgim yok... Şimdi kurup bakma fırsatım oldu güzelmiş... Tavsiyem programı uçbirimden

goldendict
komutu ile çalıştırıp çıktıları aktarmanızdır... Bu şekilde bir hata olursa yakalamak mümkün olacaktır... Bilgili arkadaşlar daha rahat yardımcı olabilirler...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

necromencer

@sem0900 sağol önerin için  yaptım şöyle bir sonuç çıktı ortaya

Error: unexpected end of file at 1,1
terminate called after throwing an instance of 'Config::exMalformedConfigFile'
  what():  The configuration file is malformed
Vazgeçildi

Shamata

/home/kulanici_adi   .... ondan sonra ctrl+h tikla ki gorunmeyen klasorler gozuksun (onunde nokta bulunan klasorler gizli oluyor) .... .goldendict klasorunu sil (yalniz silince tum eklediin sozlukler kaybolacaktir ve yeniden eklemen gerekecektir) ve yeniden acmaya dene ....

necromencer

@shamata
Dediğini yaptım sonra yazılım merkezinden kaldırdım tekrar kurdum ve çalıştı. Çok sağol...

Shamata

Alıntı yapılan: necromencer - 05 Eylül 2010 - 17:15:29
@shamata
Dediğini yaptım sonra yazılım merkezinden kaldırdım tekrar kurdum ve çalıştı. Çok sağol...

kaldirip yeniden kurman gerekmiyordu yanilmiyorsam, yani o klasoru sildikten sonra normal calismasi lazimdi. sonucta onemli olan sorunun cozulmus olmasi.

med

Bende dün kurdum "scan popup" çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor.

sem

"Shamata'nın dediklerini uyguladınız mı?", "Ne gibi bir hata alıyorsunuz" gibi bilgileri paylaşırsanız yardım edebilecek arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilir...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?