Plymouth tema sorunu

Başlatan Tuxie, 31 Ağustos 2010 - 18:44:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tuxie

Arkadaşlar gnome-look adresinden plymouth tema indirip yükledim ardından burg yükledim şimdi burg ekranından sonra bilgisayar açılıyo fakat  ekran kapkara kalakaldım grubu tekrar yükledim fakat sorun plymouth tema da bu temayı nasıl kaldırabilirm?zaten BURG yüklü değilkende sadece kapatılırken gözüküyo açılırken gözükmüyordu.

aybars

Tuxie

konsola düşemiyorum ki bunları yapıyım ama değiştirmiştim bu çöznürlük ayarlarını

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Ağustos 2010 - 19:14:02

ya arkadaşlar bilgisayar açılıyo seste var fakat görüntü yok yani el alışkanlığı ile bulabiliyorum bazı şeyleri bu plymouth temayı nasıl kaldırıcam hiç bilmiyorum keşke hiç yapmasaydım.

heartsmagic

Plymouth teması sadece başlangıcı etkilemiyor mu? Emin misin Plymouth teması olduğuna, nereden indirdin?
GDM'ye kadar gelebiliyor mu sistem? Giriş yaptıktan sonra mı sorun oluyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Tuxie

@Hearsmagic temayı http://gnome-look.org/ tan  indirdim sorun şu ki gdm ye geliyor ama ekran da görüntü hiç yok temada gözükmüyor ben görmeden şifreyi girip enter basıyorum açılış sesi geliyor fakat dedğim gibi görüntü hiç yok  açılışta konsola düştüğümde 53.017373j [drm:radeon_cs_iocti] *error* faild to schedule ıb! hatasını ardı ardına veriyor ve yaptığım sadece önce plymouth kurdum sonra burg kurdum daha da bişey yapmadım

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Eylül 2010 - 13:45:54

ve bir şey daha eklemek istiyorum bu plymouth tema sadece kapanırken görünüyor açılışta yine öntanımlı gelen tema var  bir türlü ayarlayamadım

heartsmagic

Açıkçası şu an ne indirip, nasıl kurdun bilemiyorum ancak haliyle akla gelen ilk tavsiye kurduklarını kaldırıp sistemi ayağa kaldırmaya çalışmandır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.