FreeAgent Drive

Başlatan gaskiney, 28 Mart 2008 - 18:19:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaskiney

FreeAgent  harici hard diskimi ilk taktığımda görebiliyordum ama şimdi göremüyorum
resimdeki hatayı veriyor

[IMG]http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/965631EkranGoruntusugnomemount.png[/img]

heartsmagic

Klasik Ntfs ve Windowstan ayırmadan aygıtı çıkartma problemi. Windowsa dön, aygıtı tak, doğrudan çıkartma, önce ayır ardından aygıtı çıkart. Linuxa döndüğünde sorunun ortadan kalkması lazım.

Not: Bu arada resimleri imageshack.us gibi bir yere koyar mısın? Ya da bu siteden bağlantı verirken dikkatli ol. Zira foruma yanlış eklenmekte.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Sypro

sudo mkdir /media/diskadı
mount -t ntfs-3g /dev/sdb1 /media/diskadı -o force

750lik FreeAgent kullanıyorum:)

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

heartsmagic

Zamanında birisinin problemi ile ilgilenmiştim force da işe yaramamıştı. Tek çare yukarıda anlattığımı yaptırtmıştım. İşer yarıyorsa ne ala, büyük bir zahmetten kurtarır arkadaşı ve diğerlerini.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Sypro

bende sorun çıkardığında bu şekilde çözülüyor.
bazen alternatif kod da çıkarıyor, yani her çıktıyı error olarak görmemek gerek terminalde, eğer incelerse gerkli yönlendirmeleri fark etcektir.

diskadı kısmını ihmal etmesin yeter ki :D

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

gaskiney

Alıntı yapılan: heartsmagic - 28 Mart 2008 - 18:26:01
Klasik Ntfs ve Windowstan ayırmadan aygıtı çıkartma problemi. Windowsa dön, aygıtı tak, doğrudan çıkartma, önce ayır ardından aygıtı çıkart. Linuxa döndüğünde sorunun ortadan kalkması lazım.

Not: Bu arada resimleri imageshack.us gibi bir yere koyar mısın? Ya da bu siteden bağlantı verirken dikkatli ol. Zira foruma yanlış eklenmekte.

anlaşıldı bir daha kine dikkat ederim sağol şimdi deneyeceğim