CD de İnstallation Failed! hatası?

Başlatan ubuntupardus, 28 Ağustos 2010 - 00:49:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ubuntupardus

İyi geceler.

Ubuntu 10.04 CD'sini takıyorum. Noktalar doluyor. Sonra Aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.

Daha sonra siyah ekranda  (1-2 sn.) yazılar geliyor. Ekran tekrar kararıyor. 7-8 saniye bekledikten sonra masaüstü açılıyor.

Sonrası normal bir şekilde ilerliyor. CD'den Ubuntu kuruluyor. İnternete giriliyor oyun oynanıyor vs. Sonrası normal.

Fakat baştaki hatayı anlamadım. Sizce neden olabilir.

İlginiz için Teşekkürler.

eribol

Ekranda dediği gibi masaüstü açılacak ve sizde hatanın kaynağını belki bulabilirsiniz. O sırada bir paketi yüklemeye çalışırken cd den okuyamamış olabilir. Daha sonra paketi okuyunca da masaüstü sağlıklı biçimde açılmıştır.

ubuntupardus

Hata her Cd yi takışımda oluyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 28 Ağustos 2010 - 01:03:29

Acaba cd demi bir sorun var.

Handi format cd sini taksam Çoğu zaman hata ile karşılaşıyorum. Hatta bir aralar. Öğle 13:00 da başladım işletim sistemi yüklemeye Gece 23:00 da Nihayet bir işletim sistemi yükleyebilimiştim.

Windows Xp, Windows 7, Pardus 2009.1, Pardus 2009.2, Ubuntu bu saat aralığında denediğim cd lerdi.

Fakat hangisini taksam bir hata alıyordum.

İşin ilginç tarafı bir gün önce sorunsuz çalışan DVD ve Cd ler o gün Çalışmaz oldu.

Acaba .iso dosyalarını yazarken mi yanlışlık yapıyorum diyorum. Ama zor bir tarafı da yok. Hiç bir anlam veremedim doğrusu.

heartsmagic

Hepsinde hata veriyorsa ISO veya CD'lerden ziyade bence CD/DVD okuyucuyu irdelemek lazım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ubuntupardus

Fakat bazen sorunsuz çalışıyor.
Örneğin şimdi de pardus'u rahatça yükleyebildim. Halbuki bir türlü yükleyemiyordum. Allah kolaylık versin bana. :D

heartsmagic

Ara ara çalışıp, ara ara çalışmaması daha da kuvvetlendiriyor sanırım aygıt sorununu :) Zira ISO veya CD'lerde sorun olsa ya çalışır ya çalışmaz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ubuntupardus

Ne şanssız adamım ben yahu. Zaten RAM de bozuk onunda garantisi varken götürecem yenisini versinler.
İnşallah bir gün şansıım açılır.  :(