[Çözüldü] Chromium Yeni Sekmede Malware Uyarısı

Başlatan bLaCkSouL, 29 Ağustos 2010 - 10:16:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bLaCkSouL

Bugün normalde de ziyaret ettiğim bir sitede gezerken malware uyarısı aldım. Ubuntu kullandığım için de önemsemedim. Fakat bir süre sonra tarayıcı da yeni sekme açınca malware uyarısı vermeye devam etti. Hala tarayıcıyı kapatıp açtığımda ya da yeni sekme açtığımda resimdeki gibi uyarı veriyor. Bunun sebebi ne olabilir bir de nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

barış

Sistem tarih ve saatina bakın biostan. Geri kalmış olabilir o yüzden yapıyor olabilir.

bLaCkSouL

Speed Dial eklentisini pasif edip ardından tekrar aktifleştirdim. Şu anda sorun vermiyor fakat ben biraz rahatsız oldum. Tamam ubuntu güvenli bir sistem ama böyle bir uyarı almak garip geliyor. Bir sorun olmaz di mi güvenlik açısından?

ironic

Ubuntu ile ilgili değil uyarı. Google veri tabanında adı geçen site şüpheli olarak bildirilmiş. Muhtemelen ana sayfa olarak o siteyi belirlemişsin.

bLaCkSouL

Yok anasayfam speed dial eklentisine ayarlı. Neyse sorunu hallettim ve nasıl hallettiğimi de yazdım. Sanırım güvenlik konusunda da bir sıkıntı yok. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

ironic

Speeddial eklentisi önizlemeleri internetten alıyordu sanırım. Sorun bundan kaynaklı olabilir.

Konu etiketlendiğine göre kilitleyelim.