[Çözüldü] Modemi Bilgisayara Yönlendirme?

Başlatan serhatb19, 16 Ağustos 2010 - 00:52:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhatb19

arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum   ehcp kurdum domaini siteden kendi ip adresime yönlendirdim fakat modemden hangi portu açmam gerekli? site ismini yazdığımda modem arayüzüne ulaşıyorum

eribol

serhatb19

eribol

Tam anlayamadım durumu? Hafif durumu açarsanız belki daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

serhatb19

ilk önce yardımınızdan dolayı teşekkür ederim ben ehcp yi kurdum domain imi kendi ip adresime yönlendirdim fakat domain ismini yazınca direk modem ara yüzüne giriyor yani 192.168.2.1 e atıyor sabit ip yi yazınca ben modeme değilde ehcp arayüzüne ulaşmasını istiyorum biraz karışık oldu ama umaraım anlatabilmişimdir yani kısacası ben domainimi kendi serverımda host etmek istiyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Ağustos 2010 - 01:55:59

çok karışık oldu galiba  :D şöyle diim önerebileceğiniz adam akıllı hos kontrol paneli varmo echp ye benzer

eribol

Tamam 80 portunu modem arayüzünden kendi bilgisayarınıza yönlendirmeniz gerekiyor. Mesela 192.168.2.3 sizin bilgisayarınız ise modemden 80 portunu bu ip adresine yönlendirmelisiniz. Eğer sistemde apache kurulu ve çalışıyor ise sorun çıkacağını zannetmiyorum.

serhatb19

;D ;D çook saolasın Allah razı olsun   http://ehcp.net/ buda ehcp bi bakarmısın iş yaparmı :D

eribol

İşte ondan pek anlamam ama phpmyadmin var mail sunucu kontrolü var. Yeter bunlar bence.

plusnettr

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,15475.msg257718.html#msg257718 adresinde webmin için kurulum anlatımı mevcut. Bunu da deneyin derim. EHCP güzel ama adam eksiksiz her sayfaya google reklamlarını yerleştirmiş.

80 portu konusunda ise modem arayüzünü 80 den farklı bir porta yönlendirdikten sonra 80 portunu kendi makinenizin ipsini atayarak çıkış verebilirsiniz.
LMDE - Ubuntu 11.04 - Fedora 14

serhatb19

sorun çözülmüştür teşekkürler.

barış

@serhatb19, sorununuzun özetini lütfen tam olarak başlıkta belirtiniz. Daha sonra da konu başlığının başına "[Çözüldü]" yazınız.

eribol

Bundan sonraki sorularınız/sorunlarınız için uygun başlık kullanır ve çözümünde de etiket eklerseniz memnun oluruz :) Başlığı etiketleyip konuyu kilitliyorum.